Menu

Kolme uutta alkoholitonta panimojuomaa, KOFFin uudet erikoisoluet ja Karhu Laku Porterin paluu Sinebrychoffin syksyn uutuuksissa

Sinebrychoffin alkoholiton panimojuomavalikoima laajenee oluissa, siidereissä ja lonkeroissa. KOFF saa uuden IPAn, Session IPAn ja pale alen. Karhu lanseeraa ensimmäisen jouluoluensa ja tuo takaisin viimevuotisen yllätyssuosikin, Karhu Laku Porterin. Coca-Cola Zero Sugar Kofeiiniton on sokeriton ja kofeiiniton Cokis – viimein Suomessa!

Täydet uutuustiedotteet kuvineen löydät linkeistä lyhyiden kuvailujen alta tai osoitteesta:
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/

Oluet:

KOFF Pale Ale 4,2 % on raikas ja tasapainoinen pale ale -olut, joka on humaloitu Mosaicilla ja Citralla. Kuivahumalointi antaa oluelle rapsakan loppusilauksen. Kokeile KOFF Pale Alea vaikka hampurilaisten tai pizzan kaverina.

KOFF IPA 4,7 % on raikas ja moderni india pale ale –olut, joka saa vahvan makunsa Citra-, Mosaic- ja Cascade -humalista. Sopivaa katkeruutta pehmentää miellyttävä karamellimaisuus. Kokeile KOFF IPA 4,7 % -olutta vaikka barbecue-ruokien, hampurilaisten tai tex mex -herkkujen kanssa.

KOFF Session IPA 2,5 % on täysmaltainen, aromikkaasti kuivahumaloitu session IPA. Huolimatta matalammasta alkoholipitoisuudestaan, se on kuitenkin maukas kuin sisarensa. KOFF Session IPA 2,5 % vastaa myös kysyntään - miedot, kevyemmät oluet ovat nyt nosteessa.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/uudet-koff-erikoisoluet/

Karhu Jouluolut (4,8 %) on Karhun oma versio jouluoluesta. Sinebrychoffin klassikko, KOFF Jouluolut, jatkaa panimon valikoimassa, mutta kuluttajat janoavat vaihtoehtoja joulunajan oluisiin. Amber lager -tyylinen kuparinruskea lager sopii jouluruokien, porsaan, juustojen ja makkaroiden kyytipojaksi.

Karhu Laku Porter (5,5 %) tuli kausiolueksi syksyllä 2020 ja loppui kaupoista melko pian, ennen aikojaan. Oluesta pitivät kaikki ja näin onnistunutta olutta ei pidä jättää muistoksi. Karhu tuo Laku Porterin uudelleen kausivalikoimaansa ja ravintoloiden kausihanoihin.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/karhulta-jouluolut-ja-laku-porterin-odotettu-paluu/

Brooklyn Special Effects IPA 0,4% on uusi variantti oluen ystävät ja kriitikot hurmanneesta alkoholittomasta Special Effects Hoppy Lagerista. Brooklyn Special Effects IPA on amerikkalaistyylinen vahvasti kuivahumaloitu, sitruksinen ja moderni alkoholiton IPA. Makuprofiili vastaa vahvoja IPA-oluita.

Brooklyn Pulp Art (6 %) on ns. hazy IPA eli suodattamaton India Pale Ale -olut, joka on moderni versio suositusta IPA-oluttyylistä. Pulp Art tulee Sinebrychoffin ravintola-asiakkaiden kausihanavalikoimaan. Se on mehukas ja yksinkertaisesti herkullinen olutnautinto.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/brooklyn-uutuudet-syksy-2021/

Lonkerot ja juomasekoitukset:

KOFF Long Drink Grapefruit 0,0% on Sinebrychoffin kasvavan KOFF Long Drink -lonkeroperheen ensimmäinen täysin alkoholiton lonkero. Alkoholittomassa KOFF Long Drinkissä maistuu tuttu, rapsakka greippilonkero, vain alkoholi puuttuu. Greippi ja katajan maku ovat mukana, kuten lonkeroon kuuluu. Kilokaloreita KOFF Long Drink Grapefruit 0,0%:ssa on vain alle 100 per tölkki.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/alkoholiton-lonkero-koff-long-drink-grapefruit-0-0/

Golden Cap LONG ZERO (5 %) on lonkero ilman lisättyä sokeria. Suomen ensimmäinen siideribrändi jo vuodelta 1962 tekee loikan täysin uuteen kategoriaan. Golden Cap esittelee kesällä 2021 ensimmäisen long drink -juomansa. Golden Cap LONG ZERO on sokeriton lonkero (sokeria 0,2 g/100 ml).
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/golden-cap-long-zero-sokeriton-lonkero/

Martini Fiero & Tonic (4,7 %) on valmis juomasekoitus trendikkäästä suosikkidrinkistä. 100 % luonnollista makua ja väriä! Martini Fiero & Tonicissa on käytetty aitoja viinejä, ja siinä maistuu intensiivinen ja katkera sitrushedelmien maku, josta löytyy kukkaisia aromeja ja appelsiininkuorta.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/martini-fiero-tonic-tyylikas-valmis-cocktail/

Breezer Peach (4 %) on persikanmakuinen juomasekoitus. Persikka on suosikkimaku ja hyvin trendikäs – yksi maailman nopeimmin kasvavista mauista!
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/breezer-peach-persikanmakuinen-juomasekoitus/

Garage Vodka Lemonade Passionfruit (4,1 %) – eksoottisen passionhedelmän maku, jossa hedelmän maku yhdistyy Garagen tuttuun sitruunaiseen lemonadeen.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/garage-vodka-lemonade-passionfruit/

Siiderit:

Crowmoor White Crow
Dry Apple 0,0% on Crowmoorin ensimmäinen alkoholiton siideri. White Crowssa on tuttu tasapainoisen kuiva maku, kuiva ja omenainen, mutta täysin ilman alkoholia ja vain 70 kcal per tölkki.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/crowmoor-white-crow-dry-apple-0/

Somersby Winter Cider (4,5 %) on Somersbyn ensimmäinen talvimaku, mustikanmakuinen siideri, joka sopii kaikkiin talvikauden hetkiin hiihtokodasta pikkujouluihin.

Somersby Pear Lite (4,5 %) laajentaa Somersbyn kevytsiiderien valikoimaa päärynällä, sama herkullisen hedelmäinen maku, mutta 80 % vähemmän sokeria ja 45 % vähemmän kaloreita.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/somersbylta-kevyt-paarynasiideri-ja-talvinen-uutuusmaku/

Virvoitusjuomat:

Coca-Cola Zero Sugar Kofeiiniton on nimensä mukaisesti täysin sokeriton ja kofeiiniton juoma. Unen arvostus on kasvussa ja moni haluaa nauttia hyvistä juomista kuten Coca-Colasta ilman kofeiinia.

Coca-Cola Zero Sugar Vanilja on kuluttajien pitkään toivoma klassikkomaku, joka palaa seitsemän vuoden jälkeen Suomeen sokerittomana.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/ensimmainen-kofeiiniton-cokis-suomeen-ja-suosikkimaku-vanilja-palaa-sokerittomana/

Energiajuomat:

Battery Charge on energiajuoma, jossa on ripaus limeä ja chiliä. Battery Charge on yhtäaikaa hedelmäinen ja maistuva energiajuoma ja piristävä lisäenergia, kun sitä tarvitset - olitpa sitten liikkeellä, kotona, töissä tai viettämässä iltaa. Rajoitetun ajan myynnissä oleva Battery Charge on makeutettu sokerilla.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/battery-charge/

Monster Pacific Punch on hedelmäinen energiajuoma – todellinen hedelmäcocktail. Monsterin uutuudessa maistuvat appelsiini, omena, vadelma, kirsikka, guava, ananas ja passionhedelmä. Monster Pacific Punchissa on 6 % mehua tiivisteestä.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/monster-pacific-punch-uusi-mehukas-energiajuoma/

Uutuuksien jakelu alkaa 30.8. kautta maan.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla hiilineutraalisti.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, 040 830 7176, [email protected]

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi