Menu

Alkoholiton lonkero – KOFF Long Drink Grapefruit 0,0%

Sinebrychoffin kasvavaan KOFF Long Drink -lonkeroperheeseen tulee ensimmäinen täysin alkoholiton lonkero.

KOFF Long Drink Grapefruit 0,0 % vastaa kysyntään, myös juomasekoitusten ystävät haluavat alkoholittomia vaihtoehtoja – mausta tinkimättä. Alkoholittomassa KOFF Long Drinkissä maistuu tuttu, rapsakka greippilonkero, vain alkoholi puuttuu. Greippi ja katajan maku ovat mukana, kuten lonkeroon kuuluu. Juoma sopii juhliin, janonsammuttajaksi, saunaan – hyvään menoon milloin vaan.

”Alkoholiton lonkero on vielä aika uusi ilmiö, mutta siinä on paljon potentiaalia. Lonkero on suomalaisten suosikkijuomia. Jos verrataan alkoholitonta lonkeroa alkoholittomaan olueen, käyttäjiä on paljon vähemmän, mutta kiinnostus kasvaa voimakkaasti. Panimojuomissa alkoholittomat vaihtoehdot ovat kasvussa”, kertoo juomasekoitusten tuotepäällikkö Juha Saloranta Sinebrychoffilta.

Kilokaloreita KOFF Long Drink Grapefruit 0,0%:ssa on vain alle 100 per tölkki.

Sinebrychoffin teettämän tutkimuksen mukaan 44 % lonkeron kuluttajista on vähentänyt alkoholin käyttöä viime aikoina ja 40 % lonkeron kuluttajista olisi valmis korvaamaan alkoholillisen silloin tällöin alkoholittomalla vaihtoehdolla*.

KOFF Long Drink Grapefruit 0,0 %  -juomien jakelu alkaa 30.8. kautta maan. Juoma on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

KOFF Long Drink -tuoteperheessä jatkavat KOFF Long Drink Gin & Grapefruit, KOFF Long Drink Lime & Vodka, KOFF Long Drink Gin & Cranberry, KOFF Long Drink Gin & Apple, KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti, 100 % uusiutuvalla energialla.

Lähde:
*Sinebrychoff Koff Long Drink alkoholiton lonkero -konseptitesti Cambri 3/2021 Suomi (N300)

Tuotetiedot:

KOFF Long Drink Grapefruit 0,0%
Alkoholiton Long Drink
Ainesosat: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaineet (E414 ja E445), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luontaiset aromit.
Alkoholi: 0 % Vol.

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia 118 kJ/28 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 6,7 g
-josta sokereita 6,7 g
Proteiinia 0 g
Suola 0 g

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.
sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi