Menu
Sinebrychoff Carbon Neutral 2021-1920px.jpg

Earth Hour

Täälläkin valot ovat sammuneet Earth Hourissa vuodesta 2009

Sinebrychoff ja Carlsberg ovat osallistuneet Earth Hour -tapahtumaan jo vuodesta 2009.  Earth Hourissa Sinebrychoffin panimolla sammutetaan valot koko Earth Hour -viikonloppuna maaliskuun lopulla.

Varsinainen vuoden 2023 H-hetki, jolloin miljoonat ihmiset ja yhteisöt sammuttavat tunniksi valonsa on lauantai-iltana 25.3. klo 20:30 - 21:30. Kyseessä on maailman suurin ilmastotapahtuma.

Sinebrychoffin panimoalueen valot, jotka työ ja turvallisuus huomioon ottaen voidaan sammuttaa, pimenevät jo perjantai-iltana. Esimerkiksi Lahdentien varrella oleva iso Crisp-tölkki ja Coca-Colan sekä Sinebrychoffin valomainokset pimenevät Keravalla.

Sinebrychoff on osana Carlsberg-konsernia mukana konsernin kestävän kehityksen strategiassa Together Towards ZERO and Beyond (Yhdessä kohti NOLLAA ja edemmäs), jossa tavoitellaan mm.  ilmastonmuutoksen hidastamista, vesihukan vähentämistä, kohtuullisen juomakulttuurin kehittämistä ja työturvallisuuden parantamista.

Earth Hour sopii erinomaisesti ilmastonmuutostavoitteisiimme. Carlsberg-konserni pyrkii saavuttamaan hiilidioksidin nettonollapäästöt koko arvoketjussa vuoteen 2040 mennessä. Jo tänään Sinebrychoff kierrättää oluenpanemisesta syntyvän hiilidioksidin ja panimoprosessissaan syntyvän lämmön.

Vuonna 2021 Sinebrychoff saavutti merkkipaalun, valmistamme kaikki juomamme nyt 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistuksemme on hiilineutraalia.

Osallistu sinäkin - nauti esimerkiksi maistuva olut ja ruoka -illallinen kynttilänvalossa!

”Sammuta valot – sytytä toivon kipinä! Valot sammuttamalla näytämme huolemme ilmastonmuutoksesta ja vaadimme päättäjiltä todellisia tekoja ilmaston puolesta.” -WWF