Menu
04_Keravalla_1260.jpg

Earth Hour

Täälläkin valot ovat sammuneet Earth Hourissa vuodesta 2009

Sinebrychoff ja Carlsberg ovat osallistuneet Earth Hour -tapahtumaan jo vuodesta 2009.  Earth Hourissa Sinebrychoffin panimolla sammutetaan valot koko Earth Hour -viikonloppuna maaliskuun lopulla.

Varsinainen H-hetki, jolloin miljoonat ihmiset ja yhteisöt sammuttavat tunniksi valonsa on lauantai-iltana 27.3. klo 20:30 - 21:30. Kyseessä on maailman suurin ilmastotapahtuma.

Sinebrychoffin panimoalueen valot, jotka työ ja turvallisuus huomioon ottaen voidaan sammuttaa, pimenevät jo perjantai-iltana. Esimerkiksi Lahdentien varrella oleva iso Crisp-tölkki ja Coca-Colan sekä Sinebrychoffin valomainokset pimenevät Keravalla.

Sinebrychoff on osana Carlsberg-konsernia mukana konsernin kestävän kehityksen strategiassa Together Towards ZERO, jossa tavoitellaan ilmastonmuutoksen hidastamista, vesihukan vähentämistä, kohtuullisen juomakulttuurin kehittämistä ja työturvallisuuden parantamista.

Earth Hour sopii erinomaisesti ilmastonmuutostavoitteisiimme. Konsernin tavoitteena on mm. kaiken hiilenkäytön lopettaminen vuoteen 2030 mennessä. Jo tänään Sinebrychoff kierrättää kaiken oluenpanemisesta syntyvän hiilidioksidin ja panimoprosessissaan syntyvän lämmön. Sinebrychoff saavutti 2021 merkkipaalun, valmistamme kaikki juomamme nyt 100 % uusiutuvalla energialla.

Osallistu sinäkin - nauti esimerkiksi maistuva olut ja ruoka -illallinen kynttilänvalossa!

Koronavirustilanteen vuoksi tapahtumaa ei pidä järjestää omaa lähipiiriä suuremmalle joukolle ihmisiä tänä vuonna.

”Sammuta valot – sytytä toivon kipinä! Valot sammuttamalla näytämme huolemme ilmastonmuutoksesta ja vaadimme päättäjiltä todellisia tekoja ilmaston puolesta.” -WWF

https://wwf.fi/earthhour/

https://sinebrychoff.fi/vastuu/tavoitteemme/