Menu
036 Sinebrychoff baarikuvia 9-2020 HIGH RES.jpg

Ravintolan perustaminen – näin pääset toiminnassa alkuun

Alkoholin myynti ravintolassa – onhan lupa-asiat kunnossa?

Ravintolatoiminnan aloittamiseksi tarvitset toimipisteen, erilaisia lupia - kuten anniskeluluvan - ja erilaisia ilmoituksia viranomaisille. Linkkejä ja vinkkejä tähän löydät oheisista linkeistä.

Edellämainittujen lisäksi tarvitset kumppanin, jolta saat ravintolassa tarjoiltavat juomat, niihin liittyvät hana- ja kylmälaitteet ja ammattitaitoisen sekä luotettavan palvelun. Me olemme se kumppani.

Jos olet kiinnostunut kumppanuudesta, voit rekisteröityä asiakkaaksemme suoraan oheisesta linkistä, voit olla myös yhteydessä oman alueesi myyntiedustajaan. Anniskelumyyntimme yhteystiedot löytyvät oheisesta linkkivalikoimasta tai suoraan tästä.

Kumppaniksi Sinebrychoff – vastuullinen panimo yli 200 vuoden kokemuksella

  1. Valikoimassamme on juomat, joita asiakkaasi arvostavat. Meiltä löytyvät Suomen vahvimmat brändit kuten Karhu, KOFF, Crowmoor ja Battery ja kansainväliset ykköstuotteet kuten Coca-Cola, Somersby sekä Brooklyn Breweryn oluet.

  2. Hanalaiteteknologiamme on vertaansa vailla. DraughtMaster-hanalaitteisto takaa hanajuomien laadun jopa kuukaudeksi astian avaamisen jälkeen. Näin voit laajentaa valikoimaasi huoletta.

  3. Laitepalvelumme palvelee kokemuksella kautta maan. Sinebrychoffin laitepalvelu auttaa ongelmissa niin sähköisesti kuin paikan päällä.

  4. Kaikki juomat samalla tilauksella. Sinebrychoff tunnetaan panimona, mutta kauttamme saat myös maailman johtavat viinit ja väkevät alkoholijuomat. Anniskelumyynnissämme on laaja valikoima maailman suosituimpia tuotemerkkejä myös vahvemmista juomista, kuten Bacardi tai Jägermeister.

  5. Verkkokauppamme shop.sinebrychoff.fi on todella kätevä ja helppo käyttää. Teet tilaukset asiakasnumerollasi ja salasanallasi nopeasti, kaupassa aina myös ajankohtaisia tarjouksia.

  6. Koulutamme asiakkaitamme, jopa tuhansia henkilöitä vuodessa. Ravintolakohtaisten paikan päällä tehtävien koulutusten lisäksi tarjoamme ilmaisen digitaalisen koulutus- ja tietomobiiliapplikaation, jonka avulla pidät henkilökuntasi ajan tasalla.

  7. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia, mikä tuo liiketoimintaan lisää ennustettavuutta, dataa, osaamista ja juomavalikoimaa. Olemme Coca-Colan yhteistyökumppani Suomessa, eli valikoimassamme on maailman johtavan elintarvikeyrityksen juomat. Erikoisolutkumppanimme on Brooklyn Brewery, jonka oluet vetävät Suomen erikoisolutvalikoiman kehittymistä.

  8. Meillä on yli 200 vuoden kokemus, Sinebrychoff on perustettu 1819. Siihen mahtuu aika monta asiakaskohtaamista, liikekumppanuutta, juomatrendiä ja oluttyyliä. 

  9. Sinebrychoff on vastuullinen panimo. Toimintaamme ohjaa Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen ohjelma. Siinä tavoitteina on hiilineutraalius (ZERO Carbon), vedenkäytön minimointi (ZERO Water Waste), kohtuullinen alkoholikulttuuri (ZERO Irresponsible Drinking) ja työtapaturmien vähentäminen (ZERO Accidents). Vuoden 2021 alusta olemmekin jo valmistaneet juomamme 100 % uudistuvalla energialla.

  10. Toimitamme juomamme kaikkialle Suomeen, yhteistyössä luotettavien kuljetuskumppaniemme kanssa.

Oikealla juomavalikoimalla voit erottautua kiristyvässä kilpailussa

Sinebrychoffilta löytyy kattava juomavalikoima kuluttajien tarpeeseen riippuen perustettavan ravintolan konseptista, esim. pubi, yökerho tai moderni juomaravintola. 

Anniskeluravintoloissa suurin osa juomien myynnistä keskittyy hana-olueen, josta isoin osa myynnistä tulee lageroluesta. Viime vuosina myös erikoisoluiden ja alkoholittomien oluiden kulutus on kasvanut runsaasti, ja meiltä löydät sopivia tuotteita myös tähän kulutustarpeeseen: mm. Brooklyn, K1664 Blanc ja Crisp-brändeiltä. Oluiden lisäksi meiltä löytyy myös kattava valikoima muita juomia, mm. siiderit, lonkerot, viinat ja viinit. Omat myyntiedustajamme auttavat sinua juuri oikeanlaisen juomavalikoiman rakentamisessa aina hanalaitteista kylmäkaappivalikoimaan ja lisäksi meiltä saat tilattua myös maksutonta koulutusta henkilökunnallesi.

Ruokaravintoloissa pääsääntöisesti isoin osa myynnistä painottuu virvoitusjuomiin. Meiltä löytyy virvoitusjuomista tunnetuimmat brändit: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Muumi ja Smurffi, sekä vesissä Bonaqua. Kaikkia virvoitusjuomatuotteita on saatavilla sekä post-mix hanalaitteeseen, että pullo/tölkki -tuotteina myytäväksi kylmäkaapeista riippuen ruokaravintolan konseptista ja tarpeesta

Huom: Jos olet kahvilayrittäjä, katso lisää: 
Kahvilan perustaminen - virvoitusjuomilla lisää liikevaihtoa