Menu
031 Louisana, Kungfu, RDB Royal, Bakkari, CM Sello 8-2018 LOW RES.jpg

shop.sinebrychoff.fi

Tervetuloa tilaamaan juomia uuteen verkkokauppaamme! Osoitteessa shop.sinebrychoff.fi ravintola-asiakkaamme voivat tehdä tilauksia helposti ja räätälöidysti.

shop.sinebrychoff.fi on aina auki oleva juomakauppa Sinebrychoffin ravintola-asiakkaille, joilla on voimassa oleva asiakasnumeromme. Ohessa on myös linkki, jolla voit rekisteröityä asiakkaaksemme - tee se ensin, jos et ole asiakkaamme, eikä sinulla ole vielä asiakasnumeroa!

Osoitteesta shop.sinebrychoff.fi löydät kaikki tuotteet, jotka ovat anniskeluvalikoimassamme. 

Näin hyödyt verkkokaupastamme:

  • Moderni, kaikilla päätelaitteilla toimiva palvelu.
  • Voit tallentaa omat suosikkisi palveluun ja näet edelliset tilauksesi.
  • Tilaaminen on helppoa ja nopeaa.
  • Tilaa silloin kun sinulle sopii, verkkokauppa on auki 24/7!

Miten pääsen mukaan verkkokauppaan?

Helpoin tapa liittyä verkkokauppaamme mikäli olet jo Sinebrychoffin asiakas on tehdä se itse allaolevasta linkistä. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen ja asiakasnumerosi.

https://shop.sinebrychoff.fi/Activate-account

Aktivointisivun ohjeita seuraamalla tilin avaaminen pitäisi onnistua. Jos et ole aiemmin antanut sähköpostiosoitetta uutta verkkokauppaamme varten, niin käytä aktivoimissivulla ”postinumero”-aktivoimisvaihtoehtoa. Tilin aktivoimiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja asiakasnumerosi.

Mikäli aktivointi ei tästä linkistä jostain syystä onnistu niin meilaa meille osoitteeseen [email protected] tai ole yhteydessä myyntipalveluumme puh. 0800 05050 (klo 8 – 17) niin autamme tilin avaamisessa.

Verkkokauppaan tulee myös tarjouksia, joita ei ole muualla. Älä jää ilman!

shop.sinebrychoff.fi