Menu
kylmakaappi-3-1920.jpg

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät lisätietoa palveluistamme luokiteltuina palvelun sisältöön, laitteisiin, toimistopalveluun ja café-konseptiin.


PALVELUN SISÄLTÖ

Mistä asioista minun tulee asiakkaana huolehtia?
Virkistäytymisestä raikkaiden juomien kanssa! Me hoidamme puolestasi kaiken muun – täytämme, huollamme ja hoidamme tyhjät pullotkin kierrätykseen puolestasi.

Tuleeko minulle palvelustanne jatkuvia kustannuksia?
Ei tule, talo tarjoaa palvelukonseptin ja kylmälaitteet veloituksetta. Maksat ainoastaan juomista sopimuksen mukaisesti.

Kuinka usein saan täydennystä juomiin?
Kylmäkaapit täytämme aina sovituin väliajoin, automaatit täytämme automaattisesti kulutuksen mukaan.

Meille ei aina tarvita suuria määriä juomia. Haittaako se?
Palvelumme suurimpia etuja on sen soveltuminen yhtä hyvin niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille. Meillä ei ole minimitoimituseriä emmekä veloita lisämaksua käynneistä, joilla ei tarvitakaan vielä uutta juomaa.

Tarjoatteko palvelua koko Suomessa vai pelkästään Helsingissä?
Meillä on varsin kattava valtakunnallinen jakeluverkosto koko Suomessa – haluamme, että mahdollisimman moni pääsee hyödyntämään uutta konseptiamme. Toimintamme kattaa Uusimaan lisäksi seuraavat kaupungit ja niiden lähikunnat; Turku, Pori, Tampere, Vaasa, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Mikkeli, Joensuu, Kuopio, Oulu, Kemi ja Rovaniemi. Perinteinen Sinebrychoffin jakelumme on kuitenkin saatavilla koko Suomeen – ota rohkeasti yhteyttä niin mietimme teille parhaan ratkaisun!

Saako palvelun kautta myös alkoholituotteita?
Ei saa, ainoastaan alkoholiton virvoitusjuomavalikoimamme kuuluu palveluun.

Kuinka paljon laitteenne  tarvitsevat tilaa?
Monipuolinen laitevalikoimamme  mahdollistaa toimivat ratkaisut erilaisiin  tiloihin. Esimerkiksi pienin  juoma-automaattimme on vain 72x89cm kokoinen.

Tuleeko minulle tästä kuluja?
Maksat ainoastaan juomistasi. Emme veloita laitevuokria tai täyttömaksuja.

Sopiiko tämä myös pienemmille yrityksille?
Ehdottomasti, minimimäärätön palvelumallimme mahdollistaa sen, että saat juomia aina itsellesi sopivan määrän.

LAITTEET

Tilamme ovat rajalliset, ovatko kaikki laitteenne kovin suuria?
Meillä on kattava valikoima eri kokoisia kylmälaitteita ja juoma-automaatteja eri tiloihin ja tarpeisiin – kompaktein automaattimme tarvitsee lattiatilaa alle neliömetrin, pienin kylmäkaappimme mahtuu pöytätasolle. Riittää, että paikalla on pistorasia sähköjohtoa varten.

Saako laitteita tuotua perille vaikka tilamme sijaitsevat kerrostalossa?
Pääsääntöisesti saa, laitteita suunnitellessa on toki hyvä ottaa myös kuljetusreitti huomioon. Kaikki mikä mahtuu hissiin, saadaan perille. Työturvallisuussyistä emme toimita juoma-automaatteja hissittömissä tiloissa rappusia pitkin, tällöin kylmäkaappi on kevyempänä laitteena parempi ratkaisu.

Onko mahdollista saada useampi laite eri toimipisteisiin? Mistä tiedän, minne ne sijoittaisin?
Kyllä on, käymme aina asiakaskohtaisesti läpi laitteiden tarpeen ja niiden sijoittelumahdollisuudet.

Jos kylmälaite tai automaatti kaipaa huoltoa, kuka sen hoitaa?
Me huolehdimme laitteiden huolloista ja toiminnasta, sinun tarvitsee ainoastaan ilmoittaa jos havaitset laitteessa vian.

PALVELUMME HENKILÖKUNTAETUNA TYÖPAIKOILLA

Onko juomista työpaikalla konkreettista hyötyä työyhteisöllemme?
Useat tutkimukset osoittavat työtyytyväisyyden ja motivaatiotekijöiden yhteyden sekä positiivisiin henkilöstön tunnuslukuihin että yrityksen konkreettiseen tulokseen. Myös meille tullut palaute vahvistaa näitä havaintoja – juomat koetaan hyvänä motivaatiotekijänä ja välittää viestin työntekijöiden hyvinvoinnista välittämisestä.

Tarjoaisin mielelläni juomat työntekijöille työajalla, mutta mistä tiedän, paljonko juomia todellisuudessa tulee kulumaan?
Keskimäärin juomien kulutus työpaikalla on noin 0,8 pulloa per päivä. Voimme myös sopia vain tietyn määrän juomia toimitettavaksi per kuukausi.

Voinko osallistua työntekijöideni päiväjuomiin itse valitsemallani summalla?
Voit. Kylmäkaappiin voidaan sopia toimitukset tietyllä summalla, subventioautomaatissa taas voit maksaa työntekijäsi juoman hintaa haluamallasi summalla edullisemmaksi.
Palvelu kiinnostaa, mutta työyhteisömme on pienehkö. Pääsemmekö silti asiakkaaksi?
Meillä on toimistoasiakkaita laidasta laitaan, aina viiden henkilön työyhteisöstä usean kerroksen suurempaan joukkoon. Olitte pieni tai suuri yritys – tervetuloa asiakkaaksemme!

KAHVILAPALVELU

Mitä etuja saan palvelustanne?
Konseptin, joka säästää työaikaasi itse myymiseen – joka on sekin varsin helppoa ja mukavaa tunnetuilla suosikkibrändeillä ja kiinnostavilla uutuuksilla. Kun juomia ei tarvitse varastoida, ovat myynnissä olevat tuotteesi aina tuoreita eikä varaston pääoma pääse karkaamaan. Meillä on myös joukko myynnin ammattilaisia tukenasi ja tarjoamme sinulle työkaluja ja materiaalia myynnin edistämiseksi.

Voiko juomilla saada lisämyyntiä muuallakin kuin kahvilassa?
Ehdottomasti, asiakaskuntamme on todella laaja ja hyvä laitevalikoimamme mahdollistaa mainiot ratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Kahviloiden lisäksi asiakkainamme on esimerkiksi lounasruokaloita ja kirpputoreja.

Pääsenkö edelleen vaikuttamaan valikoimaamme vaikka en tee varsinaisia tilauksia?
Totta kai! Valikoimat ovat aina toimipaikkakohtaisia – meillä ei ole kahta täysin saman valikoiman omaavaa asiakasta. Jokaisella toimituskerralla saat halutessasi vaikuttaa tuotteisiin ja saat haluamasi tavarat heti myyntiin ilman toimitusaikoja tai rahtikuluja.

Jos en löydä vastauksia kysymykseeni, mihin voin olla yhteydessä?
Voit täyttää yhteydenottolomakkeen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.