Menu

Martini Fiero & Tonic – tyylikäs, valmis cocktail

Martini Fiero on kovassa nousussa oleva katkero klassiselta Martinilta. Martini Fiero & Tonic on valmis juomasekoitus trendikkäästä suosikkidrinkistä. 100 % luonnollista makua ja väriä!

Martini Fiero & Tonicissa on käytetty aitoja viinejä, ja siinä maistuu intensiivinen ja katkera sitrushedelmien maku, josta löytyy kukkaisia aromeja ja appelsiininkuorta.

Sopii mainiosti esimerkiksi aperitiiviksi ennen ruokailua tai nautiskeluun ystävien seurassa!

Martini Fiero & Tonic -juomien jakelu alkaa 30.8. kautta maan. Juoma on pakattu 0,25 litran tölkkiin.

Tuotetiedot:

Martini Fiero & Tonic
Maustettu alkoholijuoma
Ainesosat: Hiilihapotettu vesi, viini (sisältää sulfiitteja), sokeri, appelsiinimehutiiviste, luontaiset aromit, Väri: hedelmä- ja vihannesuute, happo: sitruunahappo (E330), happamuudensäätöaine: natriumsitraatti (E331), säilöntäaine: kaliumsorbaatti (E202)

Alkoholi: 4,7 % Vol.

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia 217 kJ/52 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 6,2 g
-josta sokereita 6,2 g
Proteiinia 0 g
Suola 0,07 g

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi