Menu

Monster Pacific Punch – uusi mehukas energiajuoma

Monster Pacific Punch on hedelmäinen energiajuoma – todellinen hedelmäcocktail.

Monsterin uutuudessa maistuvat appelsiini, omena, vadelma, kirsikka, guava, ananas ja passionhedelmä. Monster Pacific Punchissa on 6 % mehua tiivisteestä.

”Mehupohjaiset energiajuomat ovat suosittuja, jopa 48 % energiajuomien kuluttajista Suomessa on sitä mieltä, että energiajuoma, jossa on mehua kiinnostavampi ja luonnollisempi* vaihtoehto. Kuluttajat haluavat energiajuomiin paljon makuvaihtoehtoja ja Monster-perheessä onkin jo kymmenen makua”, kertoo Monsterin tuotepäällikkö Sonja Salonen Sinebrychoffilta.

Aikaisemmat mehu-Monsterit, Juiced Mango Loco ja Pipeline Punch  ovat ottaneet vankan sijan kuluttajien keskuudessa – esimerkiksi Mango Loco on kolmanneksi suosituin maku Monsterin valikoimassa.

* Sinebrychoff Energy Drink Drivers Cambri MaxDiff 10/2020 Finland (N=602)

Tuotetiedot:

Monster Pacific Punch
Energiajuoma. Korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.

Ainesosat: Ainesosat: hiilihappopitoinen vesi, sokeri, hedelmämehut tiivisteestä (6%) (appelsiini, omena, vadelma, kirsikka, guava, ananas, passionhedelmä), glukoosisiirappi, tauriini (0,4%), happo (sitruunahappo), maltodekstriini, aromit, happamuudensäätöaine (natriumsitraatit), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), kofeiini (0,03%), stabilointiaineet (arabikumi, puuhartsien glyseroliesterit), makeutusaine (sukraloosi), vitamiinit (B3, B6, B2, B12), L-karnitiini-L-tartraatti (0,004%), natriumkloridi, inositoli (0,002%), värit (E129, E133).

Energia per 100 ml: 155 kj/36 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 91
Sokeri g/100 ml: 86
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0,04

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi