Menu

Breezer Peach – persikanmakuinen juomasekoitus

Suomen suosituimman* juomasekoituksen Breezerin uutuusmaku on persikka. Persikka on suosikkimaku ja hyvin trendikäs – yksi maailman nopeimmin kasvavista mauista!

Tuoteperhe täydentyy suositulla ja suomalaisille tutulla hedelmämaulla, persikkainen Breezer on nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Valmiissa juomasekoituksissa persikka on uutuuksissa kansainvälisesti yksi nopeimmin kasvavista mauista**.

Breezer Peachissä makea persikka yhdistyy Breezerin raikkaaseen hapokkuuteen.

Breezer Peach on muiden tuoteperheen makujen mukaisesti alkoholiprosentiltaan matala, 4 %, ja pakattu 0,275 litran kierrätyslasipulloon.

Breezer Peach -juomien jakelu alkaa 30.8. kautta maan. Muita Breezer-makuja Sinebrychoffin valikoimassa ovat syksyllä 2021 Breezer Lime, Breezer Orange, Breezer Lemon & Elderflower, Breezer Lemon Lite, Breezer Blood Orange & Ginger, Breezer Strawberry ja Breezer Watermelon, eli makuja on yhteensä jo kahdeksan.

Lähde:
* Sinebrychoff Brand Health Tracker Ipsos 2020 Suomi
**Innova Category review Flavored Alcoholic Beverages H1 2020

Tuotetiedot:

Breezer Peach
Maustettu alkoholijuoma
Ainesosat: Hiilihapotettu vesi, Bacardi-rommi (10%), Sokeri, appelsiinimehu tiivisteestä (2%), aromit, persikkamehu tiivisteestä (0,53%), sitruunahappo (E330), happamuudensäätöaine: natriumsitraatti (E331), Säilöntäaineet: E202, E211, Stabilointiaineet (E414, E445, E444), värit: E129, E102

Alkoholi: 4 % Vol.

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia 230 kJ/55 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 8 g
-josta sokereita 8 g
Proteiinia 0 g
Suola 0,1 g

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi