Menu

Somersbyltä kevyt päärynäsiideri ja talvinen uutuusmaku

Somersby tuo Suomen markkinoille vähäsokerisen Somersby Pear Lite -siiderin ja talven juhlahetkissä maistuvan Somersby Winter Cider -siiderin.

Somersbyn kevytsiiderien valikoima laajenee päärynämaun myötä. Somersby Pear Litessä on sama herkullisen hedelmäinen maku, mutta 80 % vähemmän sokeria ja 45 % vähemmän kaloreita.

”Vähäsokeristen juomien suosio siidereissä kasvaa* ja keväällä lanseerattu Somersby Apple Lite onkin osoittautunut menestykseksi. Omena saa kaverikseen nyt päärynän, joka on siiderien toinen suosikkimaku. Somersby on Suomen suosituin siiderimerkki ja Somersby Pear on myydyin Somersby-maku”, kertoo siiderien tuotepäällikkö Tuuli Kajaani Sinebrychoffilta.

Somersby on myös Suomen suositelluin ja preferoiduin siideribrändi**.

Somersbyn kausimakuohjelma saa jatkoa syksyllä, kun kesämaku vesimeloni vaihtuu talviseen mustikanmakuiseen siideriin. Sesonkimaut kiinnostavat kuluttajia ja niitä kokeillaan mielellään. *** Somersby Winter Cider on Somersbyn ensimmäinen talvimaku.

Kuluttajat ovat pitkään toivoneet siideriä vuodenvaihteen juhliin ja täyteläisen mustikkainen, raikas siideri sopiikin niin pikkujoulujuhliin kuin juhlapöytäänkin. Kokeile myös lämmitettynä glögin tapaan!

Uutuuksien jakelu alkaa 30.8. kautta maan. Somersby Pear Lite ja Somersby Winter Cider -siiderit on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla.

Lähteet:
*ETL Light Siiderit 2020 vs. 2019
** Sinebrychoff Brand Health Tracker IPSOS 2020 Suomi (N=2000)
***Carlsberg Trends and Foresights 2020

Tuotetiedot:

Somersby Pear Lite
päärynäsiideri
Ainesosat: Vesi, hedelmäviini (vesi, sokeri, päärynä- ja omenamehutiiviste), päärynämehutiiviste, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontaiset aromit, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), makeutusaineet (asesulfaami K, aspartaami).
Alkoholi: 4,5 % Vol.

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia 145 kJ/34 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 2,1 g
-josta sokereita 1,8 g
Proteiinia 0 g
Suola 0 g


Somersby Winter Cider
maustettu omenasiideri
Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), väri (porkkanauute), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luontainen aromi.
Alkoholi: 4,5 % Vol.

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia 242 kJ/57 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 7,9 g
-josta sokereita 7,7 g
Proteiinia 0 g
Suola 0 g

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi