Menu

Golden Cap LONG ZERO – sokeriton lonkero

Suomen ensimmäinen siideribrändi jo vuodelta 1962 tekee loikan täysin uuteen kategoriaan. Golden Cap LONG ZERO on lonkero ilman lisättyä sokeria.

Golden Capin historia Suomessa on jo 59-vuotias, ensimmäiset siiderit kotimaiselta Golden Capiltä tulivat markkinoille 1962. Golden Cap esittelee kesällä 2021 ensimmäisen long drink -juomansa. Golden Cap LONG ZERO on sokeriton lonkero.

Golden Cap LONG ZERO on raikas, greipin makuinen long drink, joka on valmistettu nykypäivän menetelmillä vanhojen aikojen kultaisista muistoista. Golden Cap on ollut mukana suomalaisten hyvissä ja klassisissa hetkissä kuten saunassa, juhlissa ja festareilla. Golden Cap on suomalainen edelläkävijä ja nyt myös lonkero.

”Ensimmäiseksi Golden Cap -lonkeroksi halusimme valita juuri sokerittoman vaihtoehdon. Kuluttajat ovat kiinnostuneita vähäkalorisista tai sokerittomista juomista, myös juomasekoituksissa* ”, kertoo lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta Sinebrychoffilta.

Golden Cap LONG ZERO on raikkaan rapsakka, käymisteitse valmistettu perinteisen makuinen greippilonkero – ilman lisättyä sokeria. Kilokaloreita juomassa on vain 102 / tölkki.

Golden Cap LONG ZERO on pakattu 0,33 litran tölkkeihin, ja valikoimassa on myös six-pack. Golden Cap LONG ZERO tulee päivittäistavarakaupan valikoimaan kautta maan 30.8. alkaen – ja on jo kesällä 2021 ollut ennakkoon SOK:n valikoimassa.

Golden Cap jatkaa myös siiderikategoriassa sokerittomilla suosikeilla. Sinebrychoffin lonkerovalikoimassa jatkaa myös KOFF Long Drink -tuoteperhe viidellä eri maulla – greippi, lime, karpalo, omena ja verigreippi. Syksyllä 2021 KOFF Long Drink lanseeraa lisäksi ensimmäisen alkoholittoman lonkeron.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti – 100 % uusiutuvalla energialla.

Lähde:
* Lähde: Sinebrychoff online –tutkimus Cambri 2021 Suomi (N=300 lonkeron juojaa)

Tuotetiedot:

Golden Cap LONG ZERO
Greipinmakuinen Long Drink – valmistettu käymisteitse

Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), hiilidioksidi, luontaiset aromit, sitruuna- ja appelsiinimehutiiviste, happamuudensäätöaine (E330), stabilointiaineet (E414, E445), säilöntäaine (E202), makeutusaineet (E950, E951).

Alkoholiprosentti: 5 %

Energia per 100 ml: 129 kj/31 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 0,4
Sokeri g/100 ml: 0,2
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi