Menu
CRISP_Family_2023.jpg

Crisp x Huuhkajat

EM-karsintakisan arvonnan säännöt

Järjestäjä
Oy Sinebrychoff Ab (jäljempänä ”järjestäjä”)

Osallistumiskelpoisuus
Palkinnon arvontaan voivat osallistua osallistumishetkellä 18-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistumisaika
Osallistumisaika on 1.5.2023-29.9.2023

Osallistuminen
Arvontaan osallistuminen tapahtuu Crisp Alkoholiton julkisella Instagram-tilillä osoitteessa  https://www.instagram.com/crispalkoholiton/. Kampanja ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistumista varten osallistujan täytyy kirjoittaa kommentti Instagram-tilillä arvontajulkaisun kommenttikenttään ja tykätä/seurata Crispin Instagram-tilistä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Mikäli sama osallistuja jättää useamman kommentin arvontaan, otetaan arvonnassa huomioon vain yksi kommentti. Järjestäjä varaa oikeuden hylätä järjestäjän näkemyksen mukaan vilpilliseen tai epärehelliseen toimintaan osallistunut osallistuja. Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja ei ota vastuuta tietokoneellesi tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista esteistä, jotka estävät arvontaan osallistumisen.

Palkinnot
Kommentin jättäneiden kesken arvotaan osallistumisaikana kuukausittain yhteensä 5 kappaletta, 2 kappaleen lipun paketteja miesten jalkapallon EM-karsintaotteluihin Olympiastadionilla. Arvonnat tapahtuvat kuukauden viimeisenä päivänä. Yhden lippupaketin arvo on pelistä riippuen 133-183 euroa sisältäen arvonlisäveron.

Järjestäjällä on oikeus ilman eri ilmoitusta muuttaa palkinto samankaltaiseen ja arvoltaan vähintään samanarvoiseen palkintoon, mikäli palkinnon muuttaminen on järjestäjän perustellun näkemyksen mukaan välttämätöntä. Järjestäjä ei vastaa järjestäjästä riippumattomista muutoksista koskien palkintoa.

Voitosta ilmoittaminen
Arvonta päättyy 30.9.2022. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä 3 arkipäivän kuluessa arvonnasta. Arvonnat suoritetaan osallistumisaikana kuukausittain (31.5, 12.6, 31.7, 31.8. ja 30.9.) Arvonnan järjestäjä on yhteydessä voittajaan hänen Instagram profiilinsa kautta yksityisviestillä. Jos palkinnon voittaja ei vastaa yksityisviestiin 48 arvotaan uusi voittaja. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli Instagramin viestinvälityksessä ilmenee ongelmia, eikä osallistujaa ole sen vuoksi tavoitettu. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisensa hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voiton lunastaminen
Järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen, lunastamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon saaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun aineelliseen tai aineettomaan hyödykkeeseen, eikä palkinnon saajalla ole oikeutta myydä tai muuten luovuttaa palkintoa edelleen.

Järjestäjän vastuu
Osallistujat vapauttavat järjestäjän ja kaikki arvonnan yhteistyökumppanit tai muut arvontaan liittyvät osapuolet kaikesta vastuusta joka millään tavalla johtuu tai väitetään liittyvän arvontaan, palkinnon lunastamiseen tai sen käyttöön. Järjestäjä ei vastaa ulkopuolisista tapahtumista johtuvista esteistä, jotka saattavat vaikuttaa arvonnan järjestämiseen tai palkintojen toimittamiseen. Osallistumalla arvontaan osallistuja vapauttaa myös Instagramin kaikesta arvontaan tai siihen osallistumiseen liittyvästä vastuusta.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuojalain ja yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Järjestäjä käsittelee henkilötietojasi arvonnan hallinnoimiseksi sekä toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Mikäli et anna henkilötietojasi emme voi ottaa sinua huomioon arvonnassa tai luovuttaa palkintoa.

Osallistujien henkilötiedot hävitetään kun palkinnot on luovutettu voittajille. Voittajien henkilötiedot hävitetään kun henkilötietojen käyttö ei ole välttämätöntä lakisääteisistä velvoitteistamme johtuen tai syistä jotka johtuvat velvoitteistamme sinulle tai kolmansille osapuolille tai oikeutetusta edusta.

Tutustu tarkemmin tietosuojakäytäntöömme: https://www.sinebrychoff.fi/kayttoehdot/tietosuojakaytanto/.

Voittajien nimien julkaiseminen
Arvonnan osanottajat myöntävät kampanjan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajien nimet ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta.

Sääntöjen noudattaminen
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia: osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä, järjestäjän päätöksiä sekä Instagramin käyttöehtoja. Järjestäjä varaa oikeuden sääntömuutoksiin.