Menu
007 SFF Kerava lasilinja 2-2016.jpg

Sinebrychoff työpaikkana

Kysymyksiä ja vastauksia

Saako Sinebrychoffilla työskentelevä juoda virvoitusjuomia työaikana?

Kyllä. Päiväjuomina on tarjolla virvoitusjuomia ja vesiä.

Missä Sinebrychoffilla voi syödä lounaan?

Sinebrychoffilla toimii Emokarhu-ruokala.

Saako olutta viedä kotiin?

Sinebrychoffin työntekijöiden yhtenä etuna ovat juhlajuomat kolme kertaa vuodessa, jouluna, pääsiäisenä ja juhannuksena.

Tarvitaanko teillä maistajia tuotekehitykseen?

Itse asiassa maistaminen kuuluu monen sinebrychoffilaisen työnkuvaan, joten erillisiä maistajia emme käytä.

Millaiset kulkuyhteydet Sinebrychoffille on?

Julkisista liikennevälineistä meille pääsee parhaiten junalla. Lähin asema on Savion asema, josta kävelee meille alle kymmenessä minuutissa. Saviolla pysähtyvät K- ja N-junat, joita menee noin kymmenen minuutin välein. Jos liikut omalla autolla, olemme aivan Lahden moottoritien varressa. Jää pois Keravan liittymässä.

Miten hakemukset käsitellään?

Kaikki hakemukset käydään läpi. Avoimet hakemukset lukee rekrytoinneista vastaava henkilö Henkilöstöhallinnossa ja hän sijoittaa hakemukset edelleen rekrytoinneista vastaavien esimiesten luettavaksi. Avoimiin hakemuksiin ei automaattisesti vastata, mutta henkilö toki otetaan huomioon, jos sopiva tehtävä tulee avoimeksi. Jos henkilö hakee jotain tiettyä avoimena olevaa paikkaa, vastaamme viimeistään sitten, kun valittu henkilö on selvillä. Haastatteluihin voimme kutsua jo ennen hakuajan päättymistä. Sähköisesti tehdyt hakemukset ovat voimassa kuusi kuukautta.

Otetaanko Sinebrychoffille työharjoittelijoita?

Usein työharjoittelupaikat osuvat yksiin sesonkirekrytointiemme kautta. Niihin voi hakea joko avoimen hakemuksen kautta tai laittamalla hakemuksen suoraan johonkin avoimeen tehtävään.

Millaisia työtehtäviä Sinebrychoffilta löytyy?

Meillä on paljon erilaisissa työtehtävissä työskenteleviä henkilöitä markkinoinnista myyntiin ja hallintoon sekä tuotannosta logistiikkaan.