Menu
Staropramen Premium Lager

Staropramen Premium Lager

Olut- tai juomatyyppi:
Lager
Alkoholi-%:
5%
Brändin alkuperä:
Tshekki
Vuodesta:
1869
Staropramen Premium Lager

Staropramen on kansainvälinen tšekkiläinen premiumlager, joka on valmistettu tšekkiläisiä olutperinteitä kunnioittaen, laadukkaista raaka-aineista. Staropramen erottuu modernisti muista tšekkiläisistä olutmerkeistä: sen synnyinsija on suomalaistenkin rakastama Praha. Staropramenia myydään 37 maassa ja sen suosio kasvaa globaalisti. Staropramenin valmistaa Prahassa toimiva Pivovary Staropramen -panimo.

Staropramen Premium Lageria (5%) on valmistettu Prahassa samalla reseptillä vuodesta 1869, ja vielä tänäkin päivänä Staropramenin valmistukseen käytettävät raaka-aineet valitaan huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Pehmeää ja pyöreän maltaista runkoa tukee tšekkiläisen Saazer-humalan tuoma lempeä aromikkuus ja baijerilaisen Hallertaun katkeroisuus. Tämä tasapainoinen yhdistelmä tekee oluesta helposti juotavan, mutta nautittavan kokonaisuuden. Aromissa on aistittavissa vastaleikattu ruoho ja tuore paistettu leipä.

Staropramen Premium Lager sekä sen alkoholiton versio sopivat lihaisten makkaroiden, porsas- ja kanaruokien sekä grillatun ruuan kanssa. Staropramen itse suosittelee erityisesti hampurilaista emmental-juustolla.


Staropramen Premium Lager

Oluttyyppi: vaalea tšekkiläinen lager
Ainesosat: Vesi, OHRAMALLAS, OHRA, humala
Alkoholi: 5,0 % Vol.
Kantavierre: 11,8 %Plato
Väri: 13 EBC
Katkerot: 21 EBU
Humalat: katkerohumaloinnissa baijerilainen Hallertau, aromihumalana tšekkiläinen Saazer                          
Maltaat: sekoitus tšekkiläisistä pilsner- ja münchner-maltaista

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia 205 kJ/49 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 3,2 g
-josta sokereita <0,5 g
Proteiinia 0,7 g
Suola 0 g

kohtuullisesti.fi