Menu
Karhu 0,0

Karhu 0,0

Olut- tai juomatyyppi:
Lager, Alkoholiton olut
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2019
Karhu 0,0

Karhu 0,0 on vaalea lager, jossa maltainen makeus ja hennon hedelmäinen humalointi luovat tasapainoisen raikkaan alkoholittoman olutnautinnon.

Alkoholittomien oluiden suosio kasvaa voimakkaasti niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Kuluttajat toivovat uusia makuja ja suosivat tuttuja ja luotettavia brändejä.

Kuten kaikki vaaleat lagerit, Karhu 0,0 sopii lähes kaikenlaisen ruuan kanssa. Parhaimmillaan se on esimerkiksi grillatun lohisalaatin, parsan ja perunan sekä tulisesti maustetun ruuan kuten thaimaalaisen currykanan kanssa. Kyseessä on vähäkalorinen olut, siinä on vain 17 kilokaloria per 100 ml.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan.

Tuotetiedot:

Karhu 0,0
Olut

Oluttyyppi: alkoholiton vaalea lager
Ainesosat: Vesi, ohramallas, sokeri, hiilidioksidi, humala, luontainen aromi, säilöntäaineet natriumbentsoaatti ja natriumdisulfiitti.
Alkoholi: 0,0 %
Kantavierre: 4,2 %Plato
Väri: 12 EBC
Katkerot: 23 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 71 kJ / 17 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 3,9 g
 - josta sokereita: 0,9 g
Proteiini: <0,5 g
Suola: 0 g