Menu
KOFF Jouluolut 4,5 %

KOFF Jouluolut 4,5 %

Olut- tai juomatyyppi:
Lager
Alkoholi-%:
4,5%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
1987
KOFF Jouluolut 4,5 %

Jouluolut tuotiin ensimmäisen kerran markkinoille vuonna 1987. KOFF Jouluolut – kuten sen edeltäjätkin - on kullanruskea, pehmeä ja täyteläinen wieniläistyylinen lager. Tummaksi paahdettu ohramallas ja Saazer-humala takaavat oikean jouluisen aromin.

Jouluoluen viljelijä valittiin jälleen mallastaja Viking Maltin auditoimista mallasohran sopimusviljelijöistä. Mallasohran matkan voi näin jäljittää pellosta pöytään. 

 

Sinebrychoffin oluen tuotanto on riippuvainen luonnosta saatavista raaka-aineista: puhtaasta vedestä ja suomalaisesta ohramaltaasta. Vuodesta 2014 Sinebrychoff on tehnyt yhteistyötä Elävä Itämeri -säätiön eli Baltic Sea Action Groupin (BSAG) kanssa ja sitoutunut edistämään Itämeren hyvinvointia.  BSAG:n hyväksymänä tuotteena KOFF Jouluolut on Itämeri-ystävällinen lähiolut.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen ohjelmaan, joka tähtää mm. vedenkäytön puolittamiseen ja hiilijalanjäljen merkittävään vähentämiseen vuoteen 2030 mennessä. Lue lisää: sinebrychoff.fi/vastuu

 

KOFF Jouluolut
Olut

Ainesosat: vesi, ohramallas, ohra, humala.

Oluttyyppi: Wieniläistyylinen lager

Alkoholi: 4,5 til-%
Kantavierre: 12,2 %Plato
Väri: 40 EBC
Katkerot: 20 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 194 kJ / 46 kcal
Rasva: 0 g
-josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 4,4 g
-josta sokereita: 0 g
Proteiini: <0,5 g
Suola: 0 g

kohtuullisesti.fi