Menu
1664 Lager -hanaolut

1664 Lager -hanaolut

Olut- tai juomatyyppi:
Lager
Alkoholi-%:
5%
Brändin alkuperä:
Ranska
1664 Lager -hanaolut

Oluttyyppi: ranskalainen lager
Alkoholi: 5,0 til-%
Kantavierre: 11,5 %Plato
Väri: 9 EBC
Katkerot: 22 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 180 kJ / 41 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 3,0 g
 - josta sokereita: 0 g
Proteiini: 0,3 g
Suola: 0 g

Kronenbourgin 1664 Lager on miellyttävän maltainen ja hennon hedelmäinen lagerolut. Raikasta makua täydentää aromaattinen ja kukkainen aromi. Humaloinnissa on käytetty Strisselspalt-lajiketta.

Brasseries Kronenbourg toi oluen markkinoille Englannin kuningatar Elisabeth II:n kruunajaisten kunniaksi vuonna 1952. Ranskan ja Britannian eniten myyty premium-olutta ja maailman tunnetuinta ranskalaisolutta voi nauttia jo 70 maassa. Kronenbourg 1664 on palkittu kultamitalilla arvostetussa Brewing Industry International Awards –kilpailussa.

Kaikki alkoi vuonna 1664, kun nuori Jérôme Hatt ylpeänä täytti upouuden tynnyrin ensimmäisellä virallisella oluellaan. Jérôme oli juuri saanut tonnelier-brasseur-diplomin, mikä tarkoitti, että hän sai valmistaa olutta ja myydä sitä. Tämä tapahtui aikana, joka Ranskassa tunnetaan nimellä art de vievre. Maata hallitsi aurinkokuningas Ludvid XIV Versaillesin linnasta käsin, ja ranskalainen yläluokka nautti pitkään ja hartaasti monista elämän nautinnoista: naamiaisista, teatterista, baletista ja juhlatanssiaisista ruhtinaallisine illallisineen.

Jérôme Hatt perusti panimonsa aivan Strasbourgin keskustaan, katedraalin viereen. Tänä päivänä Brasseries Kronenbourg valmistaa Kronenbourg 1664 –oluensa edelleen Strasbourgissa. Brasseries Kronenbourg siirtyi Carlsbergille vuonna 2008.

Tuotetiedot:

1664 Lager -hanaolut

Olut

Alkoholi 5,0 til-%

Ainesosat: Vesi, ohramallas, glukoosisiirappi, vehnämallas, väri (sokerikulööri), humalauute.

Ruokasuositus: seurustelu, kana- ja liharuoat sekä aromaattisen humaloinnin ansiosta erityisesti valkosipulilla ja yrtein maustetut ruoat.

kohtuullisesti.fi