Menu
Powerade Golden Mango

Powerade Golden Mango

Olut- tai juomatyyppi:
Urheilujuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
USA
Vuodesta:
2024
Powerade Golden Mango

Luvassa on kuuma eurooppalainen urheilukesä, kun vuoden 2024 kesäolympiakisat järjestetään Pariisissa. Sen kunniaksi Olympiakisojen virallinen urheilujuoma Powerade lanseeraa uuden mangon maun nesteyttämään urheilijoita, kuntoliikkujia ja kisakatsomoja. Urheilujuomissa maku ei ole sivuseikka vaan hyvä maku kannustaa kuluttajia juomaan ja pysymään paremmin nesteytettynä. Siksi suomalaisten suosikkimakuihin kuuluva mango on erinomainen uutuus Powerade-juomaperheeseen.

Uusi Powerade Golden Mango on urheilujuoma, joka on suunniteltu fyysisen suorituskyvyn ylläpitämiseen pitkäkestoisessa liikunnassa ja tukemaan palautumista harjoituksen jälkeen. Se on myös erinomainen janojuoma, sillä sen sisältämät elektrolyytit ja hiilihydraatit auttavat ylläpitämään elimistön nestetasapainoa kuumissakin olosuhteissa. Kiritetään tänä kesänä itsemme ja suomalaiset hyviin suorituksiin!

Tuotetiedot:
Powerade Golden Mango

Mangon makuinen isotoninen urheilujuoma, sisältää sokeria ja makeutusaineita

Ainesosat: Vesi, glukoosi, happo (E 330), natriumkloridi, fruktoosi, väri (karoteenit), stabilointiaine (E 414), hapettumisenestoaine (E 300), aromit, makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), B6-vitamiini.

Ravintosisältö per 100 ml: energia 74 kJ/17 kcal, hiilihydraatteja 4,1 g; joista sokereita 4,1 g, suolaa 0,13 g, B6-vitamiini 0,11 g