Menu
Karhu Laku Porter

Karhu Laku Porter

Olut- tai juomatyyppi:
Portteri
Alkoholi-%:
5,5%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2020
Karhu Laku Porter

Karhu Laku Porter on erittäin tumma, runsasvaahtoinen ja täyteläinen portteriolut. Se on oluttyylilleen uskollisesti hyvin paahteinen ja maltainen olut, johon lakritsiuute tuo makeutta.

Karhu Laku Porterissa on käytetty Pilsner-, Münchener-, väri- ja ruskeamallasta. Olut on maustettu lakritsiuutteella, joka on veteen uutettua puhdasta lakritsia. Täysmallasolut Karhu Laku Porter on oluttyylilleen uskollisesti hyvin tumma, lähes musta. EBC-arvo on jopa 250.

Sopiva tarjoilulämpötila on 8 - 12 astetta.

Karhu Laku Porterin karhun on suunnitellut suomalainen muusikko, graafikko ja radiotoimittaja Mikko Viljakainen, taiteilijanimeltään Vilunki 3000. Tämä persoonallinen moniosaaja on soittanut useissa eri yhtyeissä kuten Larry and the Lefthanded, The Flaming Sideburns ja Op:l Bastards sekä norjalaisten Annien ja Erlend Øyen sooloyhtyeissä. Grafia ry valitsi Viljakaisen vuoden 2017 graafikoksi.

Portterit sopivat parhaiten nautittavaksi sellaisenaan tai digestiivinä, mutta maistuvat erinomaisesti myös suklaisten jälkiruokien kanssa. Jos yhdistelmä tuntuu liian raskaalta, voi Karhu Laku Porterista tehdä vaikka ”jäätelöfloatin” lisäämällä olutta annokseen vanhanajan vaniljajäätelöä. Kokeilunhaluiset voivat nauttia Karhu Laku Porteria riista- ja pataruokien kanssa, ja käyttää sitä myös näiden ruokien valmistuksessa lorauttamalla olutta pataan juuri ennen hauduttamisvaihetta.

Karhu Laku Porter on pakattu 0,5 litran tölkkiin ja löytyy myös Sinebrychoffin ravintola-asiakkaiden kausihanavalikoimasta.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Karhu Laku Porter
Oluttyyppi: portteri
Ainesosat: vesi, OHRAMALLAS, lakritsiuute, humala, hiiva.
Alkoholi: 5,5 % Vol.
Kantavierre: 13,7 %Plato
Väri: 250 EBC
Katkerot: 31 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia 216 kJ/52 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 4,2 g
-josta sokereita 0 g
Proteiinia < 0,5 g
Suola 0 g