Menu
Fuze Tea Persikka - Hibiskus

Fuze Tea Persikka - Hibiskus

Olut- tai juomatyyppi:
Jäätee
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
USA
Vuodesta:
2018
Fuze Tea Persikka - Hibiskus

Fuze Tea Persikka – Hibiskus (Kiinanruusu)

Persikan ja Kiinanruusun makuinen jääteejuoma. Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

Ainesosat: Uutettu musta tee 91% (vesi, mustateeuutetiiviste**), persikkamehu tiivisteestä (5%), sokeri, hapot (sitruunahappo, omenahappo), luontainen persikka-aromi ja muita luontaisia aromeja, happamuudensäätöaine (natriumsitraatti), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), kiinanruusu-uute, makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit).
**Rainforest Alliance Certified TM

Ravintosisältö: 100 ml sisältää 
Energia: 74 kJ / 17 kcal (2 %)
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 4.1 g (3 %)
 - josta sokereita: 4.1 g (10 %)
Proteiini: 0 g
Suola: 0.03 g (1 %)

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal).

Hyvinvointitrendi vaikuttaa juomamarkkinoilla yhä vahvasti. Jopa 82 % kuluttajista haluaa panostaa terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon*. Kiinnostus luonnollisia ja säilöntäaineettomia tuotteita kohtaan kasvaa ja vähäkaloriset sekä kevyet tuotteet koetaan tärkeänä. Hyvinvointijuomien markkina-arvo Suomessa on Euromonitorin arvion mukaan jo lähes 300 miljoonaa euroa.

Jäätee on Länsi-Euroopassa nopeimmin kasvava juomakategoria arvossa mitattuna. Myös Suomen markkinoilla on nähtävissä erityisesti laadukkaiden jääteejuomien trendin olevan kasvussa.

Fuze Tea jääteet on makeutettu sokerilla ja stevialla (stevioliglykosidit).  Niinpä juomat ovat vähäkalorisia ja niissä on vähemmän sokeria kuin jääteejuomissa keskimäärin sekä puolet vähemmän sokeria kuin perinteisissä sokerimakeutetuissa virvoitusjuomassa.  Mausta riippuen juomissa on energiaa vain 17-19 kcal/100ml ja sokeria vain 4,3 – 4,4 grammaa/100ml. Juomiin ei myöskään ole lisätty säilöntäaineita. Fuze Tea on raikas hiilihapoton jääteejuoma. Se tuo kaivattua vaihtelua kuplattomia juomia suosivien juomavalikoimaan, joka mehukeskeisenä on pysynyt pitkään varsin muuttumattomana.

Fuze Tea -jääteetä on myyty 2010-luvun alusta yli 40 maassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Kiinassa, Intiassa ja Australiassa ja viimeksi tämän vuoden alusta lähes 20 maassa Euroopassa. Fuze Tea-jäätee kuuluu Coca-Colan kansainväliseen juomavalikoimaan. Jo muutamassa vuodessa lanseeraamisen jälkeen Fuze Tea kasvoi yhtiön arvokkaimpien juomamerkkien eli niin sanottujen ’miljardin dollarin brändien’ ryhmään. Yhtiön yli 500 juomabrändistä 21 on kasvanut näin suureksi.

100 prosenttia Fuze Tea –juomien valmistuksessa käytetystä teestä on vastuullisesti tuotettua. Teen tuottajat noudattavat Coca-Cola Companyn Vastuullisen maanviljelyn kriteerejä***. Jokaisella tilalla on oltava riippumattoman kolmannen osapuolen tekemä sertifiointi, että tilan toiminta täyttää vähintään jonkun viiden kansainvälisesti tunnetun vastuullisuusstandardin vaatimukset. Sertifioinnilla varmistetaan, että tilalla noudatetaan paitsi vastuullista toimintaa ympäristön myös sosiaalisen ja taloudellisen toiminnan osalta. Vastuullisuussertifiointi kattaa mm. työntekijöiden oikeuksien, terveydenhuollon ja palkkauksen kriteerit, ympäristönsuojelun, maaperän- ja sadonsuojelun, kasvinsuojelun, veden- ja energiankäytön kriteerit sekä maatilan liiketoiminnan johtamisen ja läpinäkyvyyden kriteerit.

Fuze Tea -jääteet on pakattu  400ml pantillisiin kierrätysmuovipulloihin. Sinebrychoff valmistaa, jakelee ja myy Coca-Cola Companyn juomia Suomessa. Fuze Tea-juomat valmistetaan Euroopassa niissä Coca-Cola-juomien valmistuslaitoksissa, joissa on jääteen valmistukseen tarvittavaa teknologiaa.