Menu
KOFF Jouluolut 4,5 %

KOFF Jouluolut 4,5 %

Olut- tai juomatyyppi:
Lager
Alkoholi-%:
4,5%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
1987
KOFF Jouluolut 4,5 %

Jouluolut tuotiin ensimmäisen kerran markkinoille vuonna 1987. KOFF Jouluolut – kuten sen edeltäjätkin - on kullanruskea, pehmeä ja täyteläinen wieniläistyylinen lager. Tummaksi paahdettu ohramallas ja Saaz-humala takaavat oikean jouluisen aromin.

KOFF Jouluoluen viljelijä valitaan mallastaja Viking Maltin sopimusviljelijöistä. Mallasohran matkan voi näin jäljittää pellosta pöytään. Viking Maltin suorittaman auditoinnin lisäksi Baltic Sea Action Group (BSAG) arvioi tilan toiminnan Itämeri-ystävällisyyden. Sinebrychoff on tehnyt yhteistyötä Baltic Sea Action Groupin kanssa vuodesta 2014 ja sitoutunut edistämään Itämeren hyvinvointia.  

Auditoinnissa ja arviossa tarkastellaan tilan viljelyä, lajikkeiden valintaa, lannoitusta, viljelykiertoa, ohran kuivaamista ja varastointia. Tärkeää on, että kaikki resurssit, jotka peltoon laitetaan, saadaan sieltä myös takaisin.

Sinebrychoffin oluen tuotanto on riippuvainen luonnosta saatavista raaka-aineista: puhtaasta vedestä ja suomalaisesta ohramaltaasta. BSAG:n hyväksymänä tuotteena KOFF Jouluolut on Itämeri-ystävällinen lähiolut.

Sinebrychoff valmistaa juomansa hiilineutraalisti.

 Lue lisää KOFF Jouluoluesta tästä linkistä.

KOFF Jouluolut
Olut

Ainesosat: vesi, ohramallas, ohra, humala.

Oluttyyppi: Wieniläistyylinen lager

Alkoholi: 4,5 til-%
Kantavierre: 12,2 %Plato
Väri: 40 EBC
Katkerot: 20 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 194 kJ / 46 kcal
Rasva: 0 g
-josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 4,4 g
-josta sokereita: 0 g
Proteiini: <0,5 g
Suola: 0 g

kohtuullisesti.fi