Menu

Uudistuneet KOFF-erikoisoluet

Sinebrychoff täyttää tänä vuonna pyöreät 200 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi KOFF-erikoisoluita on kehitetty ja ne saivat samalla uudet, erottuvat tölkit ja nimet.

KOFFin erikoisoluisiin kuuluvat Fist Pump IPA, Escape Route Pale Ale ja Launch Pad Hoppy Lager. Aiemmin valikoimassa olleita KOFF IPA, KOFF American Pale Ale ja KOFF American Lager -oluita on kehitetty ja ne on brändätty selkeästi erilaisiksi kuin klassinen KOFF-lager. Oluet ovat saaneet oman, vahvemman identiteetin ja hieman vahvemman alkoholiprosentin.

”KOFFin erikoisoluet ovat pidettyjä oluita niin craft-oluisiin tottuneiden kuin uusia makuja etsivien oluen ystävien keskuudessa. Aikaisemmat pakkaukset ovat olleet hieman liian lähellä KOFF-lagerin ilmettä, ja kuluttajien on ollut joskus vaikea hahmottaa niitä eri tuotteiksi. Makuja on myös paranneltu kaikissa kolmessa oluttyylissä”, KOFF-oluiden tuotepäällikkö Niklas Rinne kertoo.

KOFF Fist Pump India Pale Ale on moderni ja raikas olut, joka saa vahvan makunsa  Citra-, Mosaic- ja Cascade -humalista. Sopivaa katkeruutta pehmentää miellyttävä karamellimaisuus. Sopii hienosti mausteisen ruuan kanssa.

KOFF Escape Route Pale Alessa on rapsakka, pitkään kestävä maku, ja siinä on hieman katkeruutta. Humaloitu Citralla ja Mosaicilla.

KOFF Launch Pad Hoppy Lager on suodattamaton täysmallasolut ja se on humaloitu jenkkityyliin Cascade ja Citra -humalilla. Lopputuloksena on raikas ja hienovaraisen katkera maku.

KOFFin erikoisoluiden lisäksi myös klassinen KOFF-lager valmistautuu Sinebrychoffin 200-vuotisjuhliin saamalla kullanvärisen Kippis 200 -kauluksen niin tölkkiin kuin lasipulloon. Juhlavuoden erikoisilmeen valitsivat Sinebrychoffin työntekijät useammasta vaihtoehdosta. Voittanut ehdotus oli sinebrychoffilaisten ylivoimainen suosikki.

KOFF-erikoisoluet tulevat myyntiin 18.3. alkaen Keskon myymälöihin. Pakkauksena on kaikissa 0,33 litran tölkki. Kippis 200 -juhlapakkaukset ovat saatavilla kaikista KOFF-jakelupisteistä.

KOFF tuo keväällä markkinoille myös lonkeron, KOFF Long Drinkin.KOFF-oluiden valikoimassa jatkavat myös alkoholittomat vaihtoehdot KOFF Crisp Lager, KOFF Crisp Tumma Lager ja KOFF Crisp Vehnä.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan.

 

Tuotetiedot:

KOFF Launch Pad Hoppy Lager

Olut

Oluttyyppi: Lager
Ainesosat: Vesi, ohramallas, humala, hiiva
Alkoholi: 4,8 %
Kantavierre: 10,7 % Plato

Väri: 10 EBC

Katkerot: 32 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia: 166 kJ / 40 kcal

 

KOFF Escape Route

Olut

Oluttyyppi: Pale Ale
Ainesosat: Vesi, ohramallas, humala, hiiva
Alkoholi: 5,0 %
Kantavierre: 11,7 % Plato

Väri: 20 EBC

Katkerot: 38 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia: 183 kJ / 44 kcal

 

KOFF Fist Pump

Olut

Oluttyyppi: India Pale Ale (IPA)
Ainesosat: Vesi, ohramallas, humala, hiiva
Alkoholi: 5,0 %
Kantavierre: 11,7 % Plato

Väri: 24 EBC

Katkerot: 47 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia: 183 kJ / 44 kcal

 

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi