Menu

Suosikkimaut Bacardi Cola ja Mojito valmiina nautittavaksi

Bacardi tuo kauppaan ja ravintolaan tutut drinkkimaut, Bacardi-kolan ja Mojiton valmiina sekoituksina tyylikkäissä pakkauksissa.

Yksi klassisimpia cocktaileja on Bacardi-kola, jossa Bacardi-rommi ja kolajuoma yhtyvät. Toinen rommipohjainen 2010-luvulla Suomessakin suosioon noussut drinkki on mojito, jossa maistuvat lime ja minttu.

Molemmissa juomissa rommina on Bacardin Carta Blanca, joka on kuiva, keskitäyteläinen ja sokeriruokoinen, mikä tekee siitä erinomaisen cocktail-rommin.

Uusi alkoholilaki on mahdollistanut juomasekoitusten myynnin päivittäistavarakaupoissa vuoden 2018 alusta. Juomakategoria onkin kasvussa ja vahvoilla ovat tunnetut ja luotettavat tuotemerkit. Drinkkityyliset juomasekoitukset vetoavat aikuisempaan makuun.

Bacardi Cola ja Mojito tulevat myyntiin 18.3. alkaen päivittäistavarakauppoihin ja ravintoloihin. Pakkauksena on 0,25 litran tölkki.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

 

Tuotetiedot:

Bacardi Cola

maustettu alkoholijuoma

Ainesosat: : Vesi, rommi, sokeri, hiilidioksidi, väri sokerikulööri (E150d), luontaiset aromit (sisältää kofeiinia), happo fosforihappo (E338), stabilointiaine arabikumi (E414). Sisältää kofeiinia.

Alkoholi: 4,7 %

Energia per 100 ml: 250 kJ/60 kcal

 

Bacardi Mojito

maustettu alkoholijuoma

Ainesosat: Vesi, rommi, sokeri, hiilidioksidi, happo; sitruunahappo (E330), aromit, happamuudensäätöaine; natriumsitraatti (E331), säilöntäaineet; kaliumsorbaatti (E202) ja natriumbentsoaatti (E212), stabilointiaineet; puuharstien glyseroesterit (E445), SAIB (E444), värit; tartratsiini (E102) ja briljanttisininen (E133)

Alkoholi: 4,7 %

Energia per 100 ml: 210 kJ/50 kcal

 

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

 

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi