Menu

Somersby Sparkling Spritz – kevään kuplivin siideriuutuus

Makeankirpeä hittimaku on nyt myös siiderikategoriassa. Suomen suosituin siideri, Somersby, saa keväällä myös uudet pakkaukset.

Spritz-cocktailit ovat maistuneet myös suomalaisille jo muutamia vuosia. Spritz-trendi jatkuu vahvana sekä Suomessa että maailmalla. Siitä inspiraationsa saanut Somersby Sparkling Spritz on Somersbyn uusin makuvariantti Sinebrychoffin valikoimassa.

Somersby tuo nyt hittimaun siiderikategoriaan Suomessa, ensimmäisenä maailmassa. Spritzit ovat kevyitä, mietoja ja raikkaita eli toimivat hienosti kesäjuomana.

”Somersby Sparkling Spritz sopii kesään ja on varmasti kesän hittijuoma. Maku on raikas ja elegantti, siinä maistuvat appelsiini ja kirpeät sitrusmaut, joita tasapainottaa Somersbyn makea makumaailma. Somersby Sparkling Spritz on parhaimmillaan isosta viinilasista jäiden kanssa ja sopii hyvin aperitiiviksi”, Sinebrychoffin siiderien tuotepäällikkö Anni Lehtinen sanoo.

Keväällä koko Somersby-tuoteperhe saa myös uudet pakkaukset. Raikkaat muodot ja värit tuovat maut vahvasti esille sekä erottuvuutta eri makujen kesken. Somersby on Suomen suosituin siideri (Sinebrychoff Brand Health Tracker Finland Ipsos 2018).

Somersby Sparkling Spritz tulee myyntiin 18.3. alkaen päivittäistavarakauppoihin ja ravintoloihin. Pakkauksina ovat 0,33 litran kierrätyslasipullo ja tölkki.

Somersby Sparkling Spritz valmistetaan Sinebrychoffilla Keravalla. Somersbyn valikoimassa jatkavat Somersby Apple, Somersby Apple Non-Alco, Somersby Pear, Somersby Blackberry, Somersby Red Rhubarb ja Somersby Sparkling Rosé -siiderit.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Tuotetiedot:

Somersby Sparkling Spritz

Maustettu omenasiideri

Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), sokeri, omenamehutiiviste, luontaiset aromit, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet sitruuna- ja etikkahappo, säilöntäaine kaliumsorbaatti, väri karmiinit.

Alkoholi: 4,5 %

Energia per 100 ml: 252 kJ/60 kcal

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi