Menu

Schweppes Pink Tonic – vaaleanpunaista raikkautta

Oletko huomannut, että Schweppesin mikseriperhe on laajentunut maaliskuussa Schweppes Pink Tonic -uutuudella, jossa maistuvat pehmeä viinimarja ja tonicin kevyt katkeruus.

 

Schweppes Pink Tonic on uusi, raikas ja vähäsokerinen mikseri, jonka makuprofiilissa yhdistyvät kevyt marjaisuus ja pehmeä katkeruus. Yhdessä Schweppes Pink Tonic -tölkissä on vain 63 kaloria! Vähemmän sokeria sisältävä uutuus sopii virvoitusjuomakategorian kasvavaan terveystrendiin. *

Schweppes Pink Tonic -juomassa on perinteistä tonicin katkeroa viety alaspäin, ja näin ollen juoma on loistava myös sellaisenaan nautittuna. Tämän vuoksi Pink Tonic on erilainen tuote kuin Schweppes-tuoteperheen muut maut ja keveydensäkin vuoksi sopii moniin eri tilanteisiin.

Pink Tonicin avulla valmistat näyttävät drinkit ja mocktailit, joissa on vähemmän sokeria, mutta ovat silti raikkaita ja maistuvia.

Kolme helppoa juomareseptiä:

  • Pink GT: 4 cl hedelmäistä giniä, Schweppes Pink Tonicia ja koristeeksi sitruunaviipale
  • Pink Vermouth: 6 cl valkoista vermuttia, Schweppes Pink Tonicia ja greippiviipale
  • Pink Mint Mocktail: jäitä, puolikas lime puristettuna, minttua ja Schweppes Pink Tonicia

”Cocktailit ja erityisesti alkoholittomat mocktailit ovat tällä hetkellä entistä suositumpia, mistä kertoo myös tämän hetken laaja makuvalikoima. Uutuusmaku on miedompi tonic katkeruudeltaan ja toimii juomasekoitusten ohella myös virvoitusjuomana sellaisenaan”, kertoo Schweppes-juomien tuotepäällikkö Niko Järvimäki Sinebrychoffilta.

Keväällä 2021 Schweppesin valikoimassa ovat lisäksi kestosuosikit Schweppes Indian Tonic, Schweppes Ginger Ale, Schweppes Bitter Lemon, Schweppes Russchian ja viime vuonna lanseerattu kaloriton Schweppes Tonic Zero.

Uutuus on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla.

Lähteet:

* Döhler: Global Consumer & Category Trends 9/2020

Tuotetiedot:

Schweppes Pink Tonic

Virvoitusjuoma

Ainesosat: Ainekset: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, luontainen mustaherukka-aromi, luontaiset aromit, happo: E330, väri: E163, porkkana- ja safloritiiviste, makeutusaineet: E950 ja E955, aromi: kiniini.

Energia per 100 ml: 81 kj/19 kcal

Proteiini g/100 ml: 0 g

Hiilihydraatit g/100 ml: 4,3

Sokeri g/100 ml: 4,3

Rasvaa g/100 ml: 0

Suolaa g/100 ml: 0,1

Schweppes-valikoimaan kuuluu moneen makuun tehtyjä virvoitusjuomia, sekä klassikoita että uusia makuja. Sinebrychoff valmistaa Schweppes-juomat lisenssillä Keravalla. Schweppesin perinteet ulottuvat aina vuoteen 1783, jolloin tuote on syntynyt. Tuote on virvoitusjuoma aikuiseen makuun, joka on loistava mikseri ja myös erinomainen alkoholin korvike 

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uudistuvalla energialla. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi