Menu

Muumi-virvoitusjuomalle uusi maku, raparperi-mansikka

Suosittu Muumi-virvoitusjuoma saa kolmannen makuvarianttinsa syksyllä. Raparperi-mansikka on suomalaiseen makuun sopiva makuyhdistelmä. Myös Smurffit-juoma saa isomman pullokoon.

Uusi Muumi Raparperi-Mansikka on virvoitusjuomakategoriassa uusi maku, jossa yhdistyvät raparperin mieto happamuus ja mansikan makeus. Muumin alkuperäinen maku metsämansikka jatkaa valikoimassa, kuten myös vuoden takainen uutuus mustikka-vadelma.

“Kevään 2019 ison pullokoon lanseeraus oli odotettu ja Muumin ystävät ottivat sen heti omakseen. Muumi-juomat eivät ole pelkästään lastenjuomia, Muumi on myös monen varttuneemman lempijuoma”, kertoo Muumi-juomien tuotepäällikkö, Sonja Salonen Sinebrychoffilta.

Sinebrychoff on Muumi-brändin virallinen lisenssinhaltija Suomessa virvoitusjuomakategoriassa. Sinebrychoff on valmistanut Muumi-virvoitusjuomia vuodesta 1991.

Muumi-virvoitusjuomien etiketeissä on useampi vaihtuva Muumi-hahmo, kuten Muumi-peikko, Muumi-mamma, Niiskuneiti, Haisuli, Nipsu ja Pikku Myy.

Smurffit kasvoivat myös isompaan pulloon

Kuluttajat toivoivat isompaa pullokokoa Muumi-juomille vuosien ajan ja 200-juhlavuotenaan 2019 Sinebrychoff toi markkinoille 1,5 litran pullon ja myös uuden maun, mustikka-vadelman. Myös Muumi Raparperi-Mansikka on saatavilla isommassa, kätevästi jaettavassa pullossa.

Suomalaisille tuttu päärynälimonadi Smurffit on nyt myös isommassa pullokoossa yhteisiin herkutteluhetkiin perheen ja ystävien kanssa! Resepti ja maku pysyvät samana. Samalla Smurffien etiketti saa uuden ilmeen.

Kaikki Muumi- ja Smurffi-juomat on makeutettu sokerilla. Juomat ovat jakelussa 24.8. alkaen.

Koska Muumi- ja Smurffi-juomat ovat lähtökohtaisesti lastenjuomia, Sinebrychoff ei mainosta tai markkinoi niitä kauppojen myyntipisteiden ulkopuolella.

Tuotetiedot:

Muumi Raparperi-Mansikka
virvoitusjuoma

Ainesosat: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, luontaiset aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), värit (antosyaani ja karmiini)

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia: 167 kJ / 39 kcal
Rasva: 0 g
- josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 9,8 g
- josta sokereita: 9,8 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi