Menu

Luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut Honest-luomujuomat vihdoin Suomeen

Sinebrychoff lanseeraa kansainvälisesti menestyneen Honest-luomujuomaperheen Suomeen. Luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut ja maultaan vähemmän makeat teet ja lemonade-juomat vastaavat luomutuotteiden ja terveellisten juomien kasvavaan kysyntään Suomessa. Honest-luomujuomat erottuvat edukseen ja myyntiin tulee kaksi teetä ja kaksi lemonade-juomaa.

Viime vuonna luomutuotteiden myynti suomalaisissa vähittäiskaupoissa kasvoi yhdeksän prosenttia*. Honest-juomat ovat syntyneet halusta tehdä hyvänmakuisten, terveellisten luomujuomien nauttiminen mahdolliseksi kaikille. Nimensä mukaisesti Honest-juomiin hankitaan vain parhaita luomuraaka-aineita, jotka kasvatetaan ja hankitaan reilujen periaatteiden mukaisesti sertifioiduilta viljelijöiltä. Honest on vastuullinen valinta, mikä saa juomat maistumaan rehellisen hyvältä.

Honest – yksinkertaista, silti ainutlaatuista.

Honest-tuotemerkin ovat perustaneet yhdysvaltalaiset Seth Goldman ja Barry Nalebuff vuonna 1998 huomatessaan, että markkinoilta puuttui rehellinen, maistuva, vastuullinen ja maultaan vähemmän makea teejuoma. Ensimmäiset erät kaverukset valmistivat Sethin keittiössä.

Vuonna 2011 yhtiö tuli osaksi Coca-Cola-konsernia, mikä on vauhdittanut Honest-juomien kansainvälistä kasvua johtavaksi luomujuomaperheeksi,  Seth Goldmanin yhä osallistuessa juomien kehitykseen ja vastatessa Honest-juomien luomuraaka-aineiden viljelijäsuhteista. Honest on ollut luomujuomien kansainvälinen tiennäyttäjä ja on saanut luonnonmukaisesti kasvatetuista raaka-aineista valmistetut vastuulliset juomat kiinnostamaan kaikkia.

Suomessa Honestin teevalikoimassa ovat Honest Luomu Musta Tee Vadelma-Basilika ja Honest Luomu Valkoinen tee Persikka-Rosmariini. Teen lisäksi markkinoille tulee kaksi klassista amerikkalaistyyppistä mutta vähemmän makeaa luomu-lemonade-juomaa, Honest Luomu Lemonade ja Honest Vaaleanpunainen Luomu Lemonade.

Suomeen tulevat Honest-juomat on valmistettu Itävallassa ja ne on pakattu 0,33 litran kierrätyslasipulloon. Kaikissa pakkauksissa on EU:n luomutunnus. Lehtimerkki on pakollinen luomutunnus kaikissa pakatuissa luomuelintarvikkeissa, jotka on valmistettu EU:n alueella. Honest-juomista ja niiden luonnonmukaisten raaka-aineiden kasvattajista voi lukea enemmän www.coca-cola.fi

* Pro Luomu 2019

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja valikoimassaan.

 

Tuotetiedot:

Honest Luomu Musta Tee Vadelma-Basilika

Vadelman ja basilikan makuinen musta teejuoma, luomu, vähäkalorinen.

Ainesosat: Musta teeuute 95 % (vesi, luomu musta tee), luomuruokosokeri, luontainen teearomi, joka sisältää muita luontaisia aromeja, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), luomu vadelmamehu tiivisteestä, basilikauute.

Ravintosisältö per 100 ml
Energia: 78 kJ / 18 kcal
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 4,5 g
josta sokeria: 4,5 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g

 

Honest Luomu Valkoinen tee Persikka-Rosmariini

Persikan ja rosmariinin makuinen valkoinen teejuoma, luomu, vähäkalorinen.

Ainesosat: Valkoinen teeuute 95 % (vesi, luomu valkoinen tee), luomuruokosokeri, luomupersikkapuree, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), luontainen rosmariiniaromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja.

Ravintosisältö per 100 ml
Energia: 78 kJ / 18 kcal
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 4,5 g
josta sokeria: 4,5 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g

 

Honest Luomu Lemonade

Sitruunankukanmakuinen hedelmäjuoma

Ainesosat: Vesi, luomuruokosokeri, luomu sitruunamehu tiivisteestä (12 %), luontainen sitruuna- ja limettiaromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja. 

Ravintosisältö per 100 ml
Energia: 103 kJ / 24 kcal
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 5,7 g
josta sokeria: 5,7 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g

 

Honest Vaaleanpunainen Luomu Lemonade

Sitruunan ja vadelmanmakuinen hedelmäjuoma

Ainesosat: Vesi, luomuruokosokeri, luomu hedelmämehu tiivisteestä 15 % (vadelma 8 %, sitruuna 7 %), luontainen sitruuna- ja vadelma-aromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja.

Ravintosisältö per 100 ml
Energia: 103 kJ / 24 kcal
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 5,7 g
josta sokeria: 5,7 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g

 

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.


www.sinebrychoff.fi
facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi