Menu

Sinebrychoff ja Keravan kaupunki tukevat yhdessä keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista

Keravan kaupunki ja Sinebrychoff myöntävät yhdessä kaksi kertaa vuodessa harrastestipendejä, joilla halutaan tukea keravalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia.

Stipendin voi saada ohjattuun harrastetoimintaan esimerkiksi urheiluseurassa, järjestössä, kansalaisopistossa tai taideoppilaitoksessa. Stipendi voi mahdollistaa harrastamisen tai esimerkiksi kisamatkoille ja turnauksiin osallistumisen tai harrastusvälineiden oston.

Meille on tärkeää, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. Onnistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen parista voi löytää uusia kavereita. ”Uskomme, että mieluinen harrastus on avaintekijä eriarvoisuuden kaventamiseen. Siksi haluamme tarjota sen mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle”, toteaa kaupungin vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialajohtaja Anu Laitila. ”Yhteisenä tavoitteenamme on kannustaa nuoria yhteisölliseen harrastustoimintaan ja estää syrjäytymistä”, lisää Sinebrychoffin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Marja-Liisa Weckström.

Kevään 2020 harrastestipendiä voi hakea 7–17-vuotias keravalainen nuori (1.1.2002–31.12.2013 syntyneet). Valintaperusteina ovat muun muassa lapsen ja perheen taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset olosuhteet.

Harrastestipendin hakuaika on 2.12.2019–3.1.2020. Hakulomakkeen voi tulostaa netistä https://kerava.fi/asioi-verkossa/avustukset#harrastestipendi, tai paperisen hakulomakkeen voi hakea Keravan kaupungin asiointipisteestä (Kultasepänkatu 7).

Hakulomakkeet liitteineen tulee lähettää 3.1.2020 klo 12 mennessä postitse osoitteeseen Keravan liikuntapalvelu, Metsolantie 3, 04200 Kerava. Kuoreen laitetaan merkintä ”Harrastestipendi kevät 2020”. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Päätökset ilmoitetaan kaikille hakijoille 24.1.2020 mennessä. Stipendit laitetaan maksuun helmikuussa 2020.

Lisätietoja:
Paula Juhanantti, p. 040 318 2168, [email protected], Keravan kaupunki