Menu

Sinebrychoff ja Keravan kaupunki tukevat yhdessä keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista

Keravan kaupunki ja Sinebrychoff myöntävät yhdessä kaksi kertaa vuodessa harrastestipendejä, joilla halutaan tukea keravalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia.

Stipendin voi saada ohjattuun harrastetoimintaan esimerkiksi urheiluseurassa, järjestössä, kansalaisopistossa tai taideoppilaitoksessa. Stipendi voi mahdollistaa harrastamisen tai esimerkiksi kisamatkoille ja turnauksiin osallistumisen tai harrastusvälineiden oston.

Meille on tärkeää, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. Onnistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen parista voi löytää uusia kavereita. ”Uskomme, että mieluinen harrastus on avaintekijä eriarvoisuuden kaventamiseen. Siksi haluamme tarjota sen mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle”, toteaa kaupungin vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialajohtaja Anu Laitila. ”Yhteisenä tavoitteenamme on kannustaa nuoria yhteisölliseen harrastustoimintaan ja estää syrjäytymistä”, lisää Sinebrychoffin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Marja-Liisa Weckström.

Syksyn 2020 harrastestipendiä voi hakea 7–17-vuotias keravalainen nuori (1.1.2002–31.12.2013 syntyneet). Valintaperusteina ovat muun muassa lapsen ja perheen taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset olosuhteet.

Harrastestipendin hakuaika on 11.5.2020 - 29.5.2020. Hakulomakkeen voi tulostaa netistä https://www.kerava.fi/asioi-verkossa/avustukset#harrastestipendi (linkki PDF:ään sivun alalaidassa), tai paperisen hakulomakkeen voi hakea Keravan kaupungin asiointipisteestä (Kultasepänkatu 7).

Hakulomakkeet liitteineen tulee lähettää 29.5.2020 klo 16 mennessä postitse osoitteeseen Keravan kaupunki, vapaa-aika- ja hyvinvointilautakunta, PL 123, 04201 Kerava tai Keravan kaupungin kirjaamoon: [email protected].

Laita kuoreen merkintä ”Harrastestipendi syksy 2020”. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Päätökset ilmoitetaan kaikille hakijoille kesäkuussa. Stipendit laitetaan maksuun elokuussa 2020.

Lisätietoja:
Vs. Liikuntapalvelujohtaja Marjaana Risku, p. 040 318 2246, [email protected], Keravan kaupunki