Menu

Brooklyn Defender IPA -olut uudistui – Naranjito palaa pulloon

Brooklyn Defender IPA on sankarillisesti humaloitu Golden IPA, jonka maussa on trooppista hedelmää ja kuiva jälkimaku. Brooklyn Defender IPA on New Yorkissa pidettävän Comic Con -sarjakuvafestivaalin virallinen olut. Sankarin uusi versio on edeltäjäänsä hieman kevyempi ja siinä on vähemmän alkoholia (5,5 %). Brooklyn Naranjito palaa pullovalikoimaan.

Uusi Defender on edeltäjäänsä juotavampi, vaaleampi ja kevyempi. Etiketti on saanut myös uuden värikkäämmän ilmeen. Defender on jo vuosia ollut Comic Con -sarjakuvafestarin virallinen olut ja konseptiin on kuulunut hioa olutta ja etikettiä vuosittain. Nyt tuote on ehtinyt vakiintua ja tulee vakituiseksi osaksi Sinebrychoffin Brooklyn-valikoimaa.

Golden IPA on alati monimuotoistuvan India Pale Ale –oluttyypin alalaji, jonka kuluttajakiinnostus on merkittävää. IPA on yhä suosituin erikoisoluttyyli Suomessa. Kevyemmät, kullanväriset jenkkihumaloidut Golden IPA:t ovat suosittuja tällä hetkellä IPA-kategoriassa.

Brooklyn Defender IPA on humaloitu Amarillo-, Simcoe-, Cascade- ja Centennial-humaloin.

Brooklyn Defender IPA on monipuolinen ruokajuoma vaativaankin makumaailmaan. Grilliruoka, mausteiset ruoat, kovat ja kypsät juustot kuten gouda toimivat sen kanssa erinomaisesti. 

#DefendBeer

Brooklyn Naranjito palaa pullovalikoimaan

Brooklyn Naranjito on klassinen American Pale Ale uudella twistillä. Aromaattinen humalointi ja tujaus makeaa appelsiininkuorta takaavat juuri sopivan sitruksisen maun.

Brooklyn Naranjito on ollut saatavilla Suomessa hanatuotteena keväästä 2018 lähtien. Tuote on tuttu myös pullossa vuodelta 2017. Nyt tuomme Naranjiton uudistettuna takaisin pullovalikoimaan.

Uusi Brooklyn Naranjito 4,5 % on edeltäjäänsä raikkaampi ja appelsiininkuorta on lisätty tuomaan entistä enemmän herkullista hedelmäisyyttä. Tuote on myös saanut uuden modernimman ilmeen joka viestii vahvemmin tuotteen mausta.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Tuotetiedot:

Brooklyn Defender IPA

olut

Ainesosat: Vesi, ohramallas, kaura, humala, hiiva

Alkoholi: 5,5 %

Energia per 100 ml: 213 kJ/51 kcal

 

Brooklyn Naranjito

olut

Ainesosat: Vesi, ohramallas, humala, hiiva, appelsiininkuori

Alkoholi: 4,5 %

Energia per 100 ml: 165 kJ/40 kcal

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi