Menu

Breezer nyt sitruunan ja seljankukan makuisena

Sinebrychoffin Suomeen keväällä tuoma Breezer Lemon & Elderflower on Ruotsista ja Norjasta tuttu menestysmaku. Breezer on suosituin juomasekoitus Suomessa*.

Kesän raikas juomauutuus on sekoitus aitoa Bacardi-rommia ja kirpeää sitruunaa, mukana on häivähdys seljankukkaa. Sitrusmaut ovat maailmanlaajuisesti suurin makusegmentti juomasekoituksissa **. Seljankukka, muiden kukkaisten makujen ohella, on myös tällä hetkellä nouseva trendimaku.

Breezerit ovat alkoholiprosentiltaan matalampia kuin monet muut juomat, sillä ne sisältävät alkoholia vain 4 %, mikä tekee niistä hyviä seurustelujuomia.

”Breezer Lemon & Elderflower on ensimmäinen sitruunanmakuinen Breezer Suomessa ja samalla ensimmäinen yhdistelmämaku. Valikoimassa on jo kuusi erilaista Breezeriä, mikä kertoo juoman suosiosta ja antaa monipuolisesti vaihtoehtoja raikkaita juomasekoituksia etsivälle kuluttajalle. Breezerien ystävät tyypillisesti kokeilevat mielellään uutuusmakuja”, kertoo Breezerien Suomen tuotepäällikkö Juha Saloranta Sinebrychoffilta.

Pakkaukset uudistuvat myös keväällä, entistä värikkäämmiksi, modernimmiksi, erottuvimmiksi ja tuotemerkille sopivimmiksi. Makuvariantit erottuvat selvemmin. Kyseessä on tuotemerkin suurin uudistus tällä vuosituhannella.

Breezer Lemon & Elderflowerin jakelu alkaa 23.3. kautta maan. Pakkauksena on 0,275 litran kierrätyslasipullo. Juoma soveltuu vegaaneille.

Breezerit tulivat markkinoille jo 1987. Suomessa ja Sinebrychoffin valikoimassa Breezerit ovat olleet vuodesta 2003. Valikoimassa ovat tällä hetkellä myös Breezer Orange, Breezer lime, Breezer Watermelon, Breezer Pear ja Breezer Strawberry.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan.

Tuotetiedot:

Breezer Lemon & Elderflower

Maustettu alkoholijuoma
Ainesosat: Hiilihapotettu vesi, rommi (10,3%), sokeri, aromit, sitruunahappo (E330), happamuudensäätöaine natriumsitraatti (E331), säilöntäaineet: kaliumsorbaatti (E202), natriumbentsoaatti (E211), stabilointiaineet: arabikumi (E414), puuhartsien glyseroliesterit  (E445), Sakkaroosiasetaatti-isobutyraatti (E444).

Alkoholi: 4,0 %

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
energia 250 kJ/60 kcal
rasva 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraatit 9,0 g
- josta sokereita 9,0 g
proteiini 0 g
suola 0,07 g 

Lähteet:
* Sinebrychoff-markkinaosuusestimaatti
** Döhler Alcoholic Mix Drinks 2018

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 830 7176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi