Menu

Bonaqua esittelee uudenlaiset juomat: neljä kuplatonta uutuutta vitamiineilla tai ilman

Uudistunut Bonaqua tarjoaa kesän herkullisimmat ja virkistävimmät uutuudet vesihyllyihin – ilman kuplia. Uutuuksista kaksi on vitamiineilla täydennettyjä juomia, kaksi raikkaita hyvän makuisia janonsammuttajia. Kaikki uutuudet on valmistettu luontaiseen kivennäisveteen, ne ovat vähäkalorisia ja saavat makunsa luontaisista aromeista.

Bonaqua-pullot ovat kokeneet myös suuren muutoksen. Uusi nykyaikainen ja erottuva ilme virkistää juomahyllyt ja 100 % kierrätetystä muovista valmistetut puolen litran pullot vahvistavat Bonaquan asemaa juomaosastojen vastuullisuuden edelläkävijänä.

Bonaquan hiilihapotettujen kivennäisvesien ja täydennettyjen juomien perhe saa rinnalleen peräti neljä hiilihapotonta uutuutta. Uudet juomat tuovat kaivatun ja vetovoimaisen vaihtoehdon pullovesistä pitäville suomalaisille.  

Nyt Bonaqua esittelee kokonaan uudenlaiset hiilihapottomat juomat, joista kaksi lanseerataan lisäarvovesien kategoriaan. Nämä maistuvat varmasti myös kuplavesistä pitäville!

Kuplattomat Bonaqua-juomat ovat herkullisen makuisia ja ne tarjoavat suomalaisiin vesihyllyihin aivan uudenlaiset herkulliset ja varmasti kiinnostavat makusekoitukset.

  • Bonaqua Vadelma & Karhunvatukka on vastustamaton makupari, jossa maistuu pohjoisen rakastetut aromit yhdistettynä raikkaaseen luontaiseen kivennäisveteen.
  • Bonaqua Sitruuna & Seljankukka: raikas Sitruuna ja hedelmäinen Seljankukka on yllättävä, mutta suomalaiseen makuun hienosti sopiva yhdistelmä. Sekoitus tuo uuden vivahteen sitruspohjaisista juomista pitäville.

Bonaqua kuplattomista uutuuksista kaksi on täydennetty vitamiineilla: 

  • Yuzun ja inkiväärinmakuinen Bonaqua Kuulas on vastustuskykyyn ja aineenvaihduntaan. Juomaan lisätyt C- ja D-vitamiinit edesauttavat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Yuzu-sitrushedelmän ja inkiväärin makuyhdistelmä on vastustamattoman raikas, pehmeä ja puhutteleva.
  • Persikan ja appelsiininkukan makuinen Bonaqua Hohde on iholle, hiuksille ja kynsille. Bonaqua Hohde -juoman niasiini ja biotiini edistävät ihon pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää ihon normaalia kollageeninmuodostusta. Biotiini ja seleeni edistävät hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Maailmalla appelsiinikukkaa käytetään kotikeittiöissä juomaveden maustamiseen. Tämä Suomessa vielä harvinainen maku yhdessä persikan kanssa on valloittava makuyhdistelmä.

Raikkaat uutuudet ovat saatavilla 1.6. alkaen.

Bonaqua on Suomen tunnetuimpia ja arvostetuimpia vesimerkkejä ja Bonaquasta pidetään erityisesti juomien erinomaisen maun vuoksi. Maku onkin aina ollut tärkeä kriteeri juomia kehitettäessä. Kivennäisvesien rinnalla on jo vuosia ollut rakastettu täydennettyjen juomien valikoima.

Uusi ilme vie vesikategorian tähän päivään

Kevään aikana Bonaqua-perheen juomapakkauksien ulkoasu on muuttunut. Uudet Bonaqua-pullot virkistävät koko juomaosaston uudella nykyaikaisella ja raikkaalla ilmeellään ja erottuvat edukseen. Juomien maut näkyvät selkeästi pullon etuetiketissä ja värien käyttö sekä graafinen toteutus helpottavat oman suosikkimaun löytämistä hyllystä.

Lisäksi lisäarvovesiin kuuluvat vitamiineilla täydennetyt Bonaquat ovat saaneet etuetikettiin vitamiinitietojen rinnalle kuvailevat kutsumanimet. Uutuuksista iholle, hiuksille ja kynsille sopiva Bonaqua on Hohde, vastustuskykyyn ja aineenvaihduntaa sopiva Bonaqua on Kuulas. Suosittu Persikka-Tyrni sai nimekseen Hurma, Mustikka-Granaattiomena on Stamina ja Mansikka-Kiivi Loiste.

Kierrätetty pullo on paras pullo: Bonaqua on pakattu 100% kierrätysmuovista valmistettuihin pulloihin

Mitä enemmän muovipullossa on käytetty kierrätettyä muovia, sen pienempi sen ilmastojalanjälki.

Siksi Sinebrychoff on maaliskuun alusta alkaen pakannut kaikki Keravalla valmistamansa Bonaquat 0,5 litran pulloihin, jotka on valmistettu 100% kierrätetystä elintarviketasoisesta muovista. Tätä ennenkin  Bonaqua-pulloissa oli peräti 50% kierrätettyä muovia - kuten on myös kaikissa muissakin Sinebrychoffin valmistamien virvoitusjuomien puolen litran pulloissa. Tämän lisäksi Coca-Cola ja Coca-Cola Zero Sugar 500ml pulloissa on kasvipohjaista muovia, joten uuden öljypohjaisen muovin osuus näissä on vain 35%.

100 % kierrätys yhdistettynä suomalaiseen palautuspakkausjärjestelmään tekee muovinkäytöstä juomapakkauksena entistä kestävämpää. Oikein kerättynä ja kierrätettynä muovi on luonnon ja ilmaston kannalta erinomainen vaihtoehto.

Tuotetiedot:

Bonaqua Kuulas – Yuzu & Inkivääri ja Kurkuma - kuplaton

Hiilihapoton yuzun, inkiväärin ja kurkuman makuinen juoma, lisätty vitamiineja ja seleeniä.

Ainesosat: Luontainen kivennäisvesi, hedelmäsokeri, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaine (E452i), vitamiinit (C, E, D), säilöntäaine (E202), hedelmä- ja kasvistiiviste (omena, hibiskus, melassi), luontainen yuzu- ja inkivääriaromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja, kurkumauute, natriumselenaatti.

100 ml sisältää:
Energiaa: 74 kJ/17 kcal
Rasvaa: 0 g

Josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 3,9 g
Josta sokereita: 3,9 g
Proteiinia: 0 g
Suola: 0,04 g

Bonaqua Hohde – Persikka & Appelsiininkukka - kuplaton

Hiilihapoton persikan ja appelsiininkukan makuinen juoma, lisätty vitamiineja ja seleeniä.
Ainesosat: Luontainen kivennäisvesi, hedelmäsokeri, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaine (E452i), vitamiinit (C, niasiini, biotiini), säilöntäaine (E202), luontainen persikka-aromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja, aloe vera geelipulveri, väri (karoteeni), natriumseleenaatti.


100 ml sisältää:
Energiaa: 74 kJ/17 kcal
Rasvaa: 0 g

Josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 3,9 g
Josta sokereita: 3,9 g
Proteiinia: 0 g
Suola: 0,04 g

Bonaqua Vadelma & Karhunvatukka - kuplaton

Vadelman ja karhunvatukan makuinen juoma.

Ainesosat: Luontainen kivennäisvesi, hedelmäsokeri, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (E202, E211), luontainen aromi.

100 ml lisältää:

Energiaa: 39 kJ/9 kcal
Rasvaa: 0 g

Josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 2,1 g
Josta sokereita: 2,1 g
Proteiinia: 0 g
Suola: 0 g

Bonaqua Sitruuna & Seljankukka - kuplaton

Sitruunan ja seljankukan makuinen juoma.

Ainesosat: Luontainen kivennäisvesi, hedelmäsokeri, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (E202, E211), luontainen seljankukka-aromi, luontainen sitruuna-aromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja.

100 ml sisältää:
Energiaa: 39 kJ/9 kcal
Rasvaa: 0 g

Josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 2,1 g
Josta sokereita: 2,1 g
Proteiinia: 0 g
Suola: 0 g