Menu
Staropramen Dark Lager

Staropramen Dark Lager

Olut- tai juomatyyppi:
Tumma Lager
Alkoholi-%:
4,4%
Brändin alkuperä:
Tshekki
Staropramen Dark Lager

Staropramen on kansainvälinen tšekkiläinen premiumlager, joka on valmistettu tšekkiläisiä olutperinteitä kunnioittaen, laadukkaista raaka-aineista. Staropramen erottuu modernisti muista tšekkiläisistä olutmerkeistä: sen synnyinsija on suomalaistenkin rakastama Praha. Staropramenia myydään 37 maassa ja sen suosio kasvaa globaalisti. Staropramenin valmistaa Prahassa toimiva Pivovary Staropramen -panimo.

Staropramen Dark Lager (4,4%) on tehty tyypillisen tšekkiperinteen mukaisesti hitaasti paahdetuista maltaista. Se on oluttyylilleen uskollisesti suhteellisen matala alkoholiprosentiltaan. Oluessa on sopivasti paahteisuutta ja karamellisuutta, ja makuelämyksen viimeistelee kevyen kuiva humalointi. Staropramen Dark on tasapainoinen, keskitäyteläinen, pehmeä ja karamellisen maltainen tumma lager – täydellinen tyylilajinsa edustaja.

Staropramen Dark Lager maistuu pikkusuolaisten, sieni- ja nautaruokien sekä grillatun ruuan kanssa. Lisäksi Staropramen suosittelee Dark Lageria herkkusienitoastin kumppaniksi.

Staropramen Dark Lager

Oluttyyppi: vaalea tšekkiläinen lager
Ainesosat: Vesi, OHRAMALLAS, maltoosisiirappi, humala, humalauute
Alkoholi: 4,4 % Vol.
Kantavierre: 11,3 %Plato
Väri: 75 EBC
Katkerot: 20 EBU
Humalat: tšekkiläinen Saazer                           
Maltaat: ohramallas (sis. myös karamelli- ja värimallasta)

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia 165 kJ/40 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 3,4 g
-josta sokereita <0,5 g
Proteiinia <0,3 g
Suola 0 g

kohtuullisesti.fi