Menu
Battery No Calorie Peach + Raspberry

Battery No Calorie Peach + Raspberry

Olut- tai juomatyyppi:
Energiajuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2019
Battery No Calorie Peach + Raspberry

Battery No Calorie Peach + Raspberry maistuu raikkaalta persikalta ja vadelmalta, ei perinteiseltä energiajuomalta. Se virkistää raikkaan pehmeän, hedelmäisen virvoitusjuoman tapaan ja antaa samalla Batterylle ominaisen energialatauksen.

Battery No Calorie Peach + Raspberry on makutestin voittaja (Research Insight Finland 08/2018). Se on makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami-K:lla. Kaloreita on vain 2 kcal/100 ml. 

Suomessa myytävät Batteryt valmistetaan Keravalla Sinebrychoffilla.

Piristystä vastuullisesti

Energiajuomat on tarkoitettu tilapäiseen piristymiseen, eikä niillä voi korvata tasapainoista ruokavaliota. Kupillisessa kahvia on kofeiinia 90 – 160 mg. 0,33 litran tölkissä energiajuomaa kofeiinia on keskimäärin 106 mg.

Energiajuomien piristävä vaikutus perustuu tutkittuihin ja turvallisiin raaka-aineisiin, kuten kofeiiniin, sokeriin ja guaranaan (kofeiini). Tämän Battery-juoman tarkka ainesosaluettelo alla. Euroopan elintarvikeviranomainen EFSA tai suomalainen Evira eivät ole tutkimuksissaan löytäneet kohtuukäytössä mitään vaaroja näiden raaka-aineiden käyttöön yhdessä tai erikseen.

Sinebrychoffin Battery Energy Drinkin markkinointi on suunnattu vain täysi-ikäisille. Lapsille ja nuorille ei pitäisi lähtökohtaisesti syntyä tarvetta ylimääräiseen piristykseen, vaan tärkeintä on hyvä yöuni. Energiajuomien satunnainen käyttö ei ole silti nuorillekaan vaarallista.

 

 

Tuotetiedot: 

Battery No Calorie Peach + Raspberry

Energiajuoma. Sisältää makeutusaineita. KORKEA KOFEIINIPITOISUUS. (32 mg/100 ml)

Ainesosat: Vesi, happamuudensäätöaineet E330, E331, hiilidioksidi, luontaiset aromit, makeutusaineet E950 ja E951, kofeiini (320 mg/l), säilöntäaine E202, väri E120, vitamiinit (niasiini, B6, B12, pantoteenihappo)

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 8 kJ / 2 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 0 g
 - josta sokereita: 0 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g

Niasiini: 8 mg (50 %*)
B6-vitamiini: 0,3 mg (21 %*)
B12-vitamiini: 1,0 µg (40 %*)
Pantoteenihappo: 2 mg (33 %*)

* aikuisen vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville