Menu
Staropramen Non Alcoholic

Staropramen Non Alcoholic

Olut- tai juomatyyppi:
Lager, Alkoholiton olut
Alkoholi-%:
0,5%
Brändin alkuperä:
Tshekki
Staropramen Non Alcoholic

Staropramen on kansainvälinen tšekkiläinen premiumlager, joka on valmistettu tšekkiläisiä olutperinteitä kunnioittaen, laadukkaista raaka-aineista. Staropramen erottuu modernisti muista tšekkiläisistä olutmerkeistä: sen synnyinsija on suomalaistenkin rakastama Praha. Staropramenia myydään 37 maassa ja sen suosio kasvaa globaalisti. Staropramenin valmistaa Prahassa toimiva Pivovary Staropramen -panimo.

Staropramenin alkoholittoman lagerin (0,5%) sielu rakentuu huolellisesti poimitusta aromaattisesta Saazer-humalasta, Tšekin maaseudulla kasvaneesta kevätohrasta sekä Staropramenin panimomestareiden salaisesta reseptistä. Lopputulos on erittäin raikas ja virkistävä alkoholiton olut, joka on täynnä makua ja aromia.

Staropramenin alkoholiton lager on voittanut lukuisia maineikkaita palkintoja Tšekeissä, kuten esimerkiksi olutkilpailuissa Gold Beer Seal ja Gold Cup Pivex vuonna 2011. Gold Beer Seal on Tšekeissä pidettävä kansainvälinen olutkilpailu, johon vuonna 2021 osallistui 271 panimoa 24 eri maasta. Oluita kilpailussa oli yhteensä 1409. 

Staropramen Non-Alcoholic

Oluttyyppi: alkoholiton tšekkiläinen vaalea lager
Ainesosat: Vesi, OHRAMALLAS, humalauute, humala, hiilidioksidi.

Alkoholi: 0,5 % Vol.
Kantavierre: 4,1 %Plato
Väri: 10 EBC
Katkerot: 25 EBU
Humalat: tšekkiläinen Saazer
Maltaat: sekoitus tšekkiläisistä pilsner- ja münchner-maltaista

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia 66 kJ/16 kcal
Rasvaa 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 3,2 g
-josta sokereita 1,6 g
Proteiinia <0,5 g
Suola 0 g