Menu
Crisp IPA

Crisp IPA

Olut- tai juomatyyppi:
India Pale Ale (IPA), Alkoholiton olut
Alkoholi-%:
0,5%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2020
Crisp IPA

Suomen suosituin alkoholiton olut Crisp saa keväällä 2020 neljännen oluttyylinsä, kun lagerin, tumman lagerin ja vehnäoluen rinnalle lanseerataan India Pale Ale eli IPA.

Voimakkaampi humalointi ja juuri sopiva katkeruus ovat IPA-oluelle tyypillisiä ominaisuuksia, joista Crispin ystävät pääsevät nyt nauttimaan. Crisp IPA:n 0,5 %:n alkoholipitoisuus – kuten myös Crisp Vehnässä – määritellään alkoholittomaksi olueksi. Pieni määrä alkoholia tuo olueen makua.

Crisp IPA on parhaimmillaan tuhdimpien liha- ja pataruokien, mausteisten makkaroiden tai juustojen parina. Crisp IPA maistuu luonnollisesti myös ihan sellaisenaan, herkullisena taukona arjesta.

Crisp IPA on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan. Sinebrychoffin alkoholittomien oluiden valikoimassa ovat tällä hetkellä: Crisp Vaalea Lager, Crisp Tumma Lager, Crisp Vehnä, Crisp IPA, Brooklyn Special Effects 0,4 % ja K1664 Blanc 0,5 %.

Tuotetiedot:

Crisp IPA

Alkoholiton olut

Oluttyyppi: IPA
Ainesosat: Vesi, ohramallas, hiilidioksidi, humala, luontaiset aromit, säilöntäaineet natriumbentsoaatti ja natriumdisulfiitti.
Alkoholi: 0,5 %
Kantavierre: 4,6 %Plato
Väri: 17 EBC
Katkerot: 41 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 76 kJ/18 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 3,5 g
 - josta sokereita: 0 g
Proteiini: <0,5 g
Suola: 0 g

kohtuullisesti.fi