Menu
Breezer Strawberry

Breezer Strawberry

Olut- tai juomatyyppi:
Juomasekoitus
Alkoholi-%:
4%
Brändin alkuperä:
Cuba
Vuodesta:
2019
Breezer Strawberry

Breezer Strawberry on raikas sekoitus vaaleaa Bacardin rommia ja makean marjaisaa mansikkaa. Breezerit ovat valmiita nautittaviksi sellaisenaan, mutta maistuvat parhaalta jäiden kanssa. Breezerit ovat parhaimmillaan nautittuna kylmänä, noin 6 - 8 asteisina.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Tuotetiedot:

Breezer Strawberry
maustettu alkoholijuoma

Ainesosat: Vesi, sokeri, Bacardi rommi (10.1%), happo: sitruunahappo (E330), aromit,  happamuudensäätöaine; natriumsitraatti (E331), säilöntäaineet; kaliumsorbaatti (E202) ja Kaliumbentsoaatti (E212), stabilointiaineet: Arabikumi (E414), puuharstien glyseroesterit (E445), SAIB (E444), värit; Alluranpunainen AC (E129), sokerikulööri (E150d)

Alkoholi: 4 %

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 315 kJ / 75 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 12 g
 - josta sokereita: 12 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0,183 g

kohtuullisesti.fi