Menu

Somersby Apple & Cinnamon Winter Cider – omenan ja kanelin makuinen siideri

Somersby-siiderin talvisesonkiin sopivassa kausimaussa maistuvat raikas omena ja kaneli.

Sesonkituotteiden kiinnostaessa kuluttajia*, Somersbyn sesonkilanseeraus yhdistää raikkaan omenan ja maukkaan kanelin.  Somersby Apple & Cinnamon Winter Cider sopii täydellisesti niin syksyn illanviettoihin kuin talvipäivän lämmikkeeksikin ja on saatavilla vain talvisesongin ajan.

Uutuus on jatkoa Somersbyn suositulle talvisiiderisarjalle, Somersby esitteli vuosi sitten edellisen talvimaun, mustikkaisen Winter Cider -siiderin.

”Talvisiideriä voi nauttia sekä kylmänä että lämmitettynä. Sen voi ottaa vaikka termospullossa lämmitettynä mukaan talviretkelle! Somersby Apple & Cinnamon Winter Cider on saanut innoituksensa muista lämpimistä talvijuomista”, Sinebrychoffin siiderien Brand Manager Lauri Penttilä kertoo.

Uutuusjuoman jakelu alkaa 29.8. kautta maan. Siideri on pakattu 0,33 litran tölkkiin.  Tuote soveltuu vegaaneille ja on gluteeniton.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

kohtuullisesti.fi

Tuotetiedot:

Somersby Apple & Cinnamon Winter Cider
Maustettu siideri

Alkoholi: 4,5 -til-%

Sisältää sulfiitteja.

Ainesosat: Omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), vesi, sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (omenahappo), omenauute, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luontainen aromi.

Energia per 100 ml: 235 kJ/56 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml: 7,3
Sokeri g/100 ml: 7,1
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

*Carlsberg Trends and Foresights 2020

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi