Menu

Sinebrychoffin syksyn uutuuksissa Karhu Laku Portteri, KOFF Long Drink Gin & Apple

Sinebrychoffin syksyn uutuuksissa maistuvat lakritsa, omena - ja Batteryssä yllätysmaku. Karhun monipakkaukset siirtyvät 100 % kierrätysmuoviin. Uutuudet löytyvät kauppojen hyllyistä ja ravintoloista elokuun lopusta alkaen.

Karhu Laku Portteri – tumma ja maukas olutherkku syksyyn

Karhu Laku Portteri on tumma, runsasvaahtoinen ja täyteläinen portteriolut. Se on oluttyylilleen uskollisesti hyvin paahteinen ja maltainen olut, johon lakritsiuute tuo makeutta. Se on maustettu lakritsiuutteella, joka on veteen uutettua puhdasta lakritsia.

Karhu Laku Portteri on saatavilla talven 2020 - 2021 ajan. Karhu Laku Portterin karhun on suunnitellut suomalainen muusikko, graafikko ja radiotoimittaja Mikko Viljakainen, taiteilijanimeltään Vilunki 3000.

Lisäksi syksyn 2020 aikana kaikki Karhun pienet monipakkaukset, eli 4-pack, 6-pack ja 8-pack, siirtyvät 100 % kierrätetystä muovista valmistettuihin pakkauksiin.

Karhu Laku Portteri -tiedote:
https://sinebrychoff.fi/newsroom/karhu-laku-portteri-tumma-ja-maukas-olutherkku-syksyyn/

KOFF Long Drink – se toinen lonkero – nyt omenanmakuisena

KOFF Long Drink Gin & Apple on 100 % ginipohjainen lonkero, jonka alkoholiprosentti on 5,5 %.

Omenalonkerossa maistuu selvästi lonkero, mutta myös raikas rapsakka omenaisuus, tasapainossa makean ja happaman väliltä. Lonkeroissa omena on vielä harvinainen maku, vaikka omena on suosittu monessa muissa juomakategorioissa.

KOFF Long Drink -tiedote:
https://sinebrychoff.fi/newsroom/koff-long-drink-gin-apple-omenanmakuinen-lonkero/

Battery Black II Edition – musta on uusi musta

Musta tölkki tekee paluun! Battery Black II Edition on hyvänmakuinen, sokerimakeutettu raikas energiajuoma – pakkauksen tavoin myös mustanvärinen. Maku on yllätys – mutta kerrottakoon, että se on ensimmäistä kertaa Batteryn makuvalikoimassa!

Juomauutuuden lisäksi Batteryn perusmaut, Battery Energy Drink ja Battery No Calorie, saavat syksyllä valikoimaansa uuden 0,275 litran kierrätysmuovipullopakkauksen.

Battery Black II Edition -tiedote:
https://sinebrychoff.fi/newsroom/battery-black-ii-edition-musta-on-uusi-musta/

Muumi-virvoitusjuomalle uusi maku, raparperi-mansikka – Smurffit isompaan pulloon

Suosittu Muumi-virvoitusjuoma saa kolmannen makuvarianttinsa syksyllä. Raparperi-mansikka on suomalaiseen makuun sopiva makuyhdistelmä ja virvoitusjuomakategoriassa uusi maku, jossa yhdistyvät raparperin mieto happamuus ja mansikan makeus.

Suomalaisille tuttu päärynälimonadi Smurffit on nyt myös isommassa pullokoossa yhteisiin herkutteluhetkiin perheen ja ystävien kanssa.

Muumi-tiedote:
https://sinebrychoff.fi/newsroom/muumi-virvoitusjuomalle-uusi-maku-raparperi-mansikka/

Monster Energy -uutuutena Monster Ultra Violet

Monster Energy -energiajuomat ovat nyt Sinebrychoffin jakelussa, ja syksyllä valikoima kasvaa uudella Monster Ultra Violetilla. Ultra Violet on sokeriton, rypäleen makuinen raikas energiajuoma, jossa on myös häivähdys sitrusta. Violetinvärinen pakkaus on saanut vaikutteensa 70-luvun rock-skenestä.

Monster-tiedote:
https://sinebrychoff.fi/newsroom/monster-sinebrychoffin-jakeluun-uutuutena-ultra-violet/

Breezer nyt veriappelsiinin ja inkiväärin makuisena

Alkoholijuomasekoitusten markkinajohtaja Breezer tuo syksyn juomasekoitusvalikoimaan elokuussa kahden trendikkään maun yhdistelmän - Breezer Blood Orange & Ginger.  Syksyn raikas Breezer-juomauutuus on sekoitus aitoa Bacardi-rommia ja veriappelsiinin sekä inkiväärin makua.  Kirpeänmakuinen Breezer Blood Orange & Ginger on muita Breezereitä vähemmän makea ja maistuu siten myös laajemmalle joukolle juomasekoitusten ystäviä. Breezer on yhä suosituin juomasekoitus Suomessa.

Breezer-tiedote:
https://sinebrychoff.fi/newsroom/breezer-nyt-veriappelsiinin-ja-inkivaarin-makuisena/

Coca-Colan syksyn uutuudet

Suosikkijuoma Fanta Appelsiini Sokeriton uudistuu ja maistuu jatkossa entistä paremmalta. Makua on säädetty niin, että sokeriton Fanta on entistä enemmän Fanta Appelsiinin makuinen.

Coca-Cola tuo jouluksi toista kertaa suomalaisten joulupöytään kausimakuna Coca-Cola Zero Sugar Kanelin, joka nimensä mukaisesti maistuu jouluisan kaneliselta unohtamatta Cokiksen hyvää makua.

Coca-Colan uutuudet -tiedote:
https://sinebrychoff.fi/newsroom/coca-colan-uutuudet-syksy-2020/

Ympäristöystävällisten panimojuomien kestävää kehitystä voi aina parantaa. Sinebrychoff on osana Carlsberg-konsernia sitoutunut sen kestävän kehityksen strategiaan - Together Towards ZERO, eli yhdessä kohti nollaa. Tavoitteena on muun muassa vähentää hiilijalanjälkeämme ja vedenkäyttöämme merkittävästi.
Lue lisää: https://sinebrychoff.fi/vastuu/tavoitteemme/sinebrychoff-ja-ymparisto-2020/

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Timo Mikkola, 040 830 7176, [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. 
www.sinebrychoff.fi — facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi