Menu

Sinebrychoffin 200-vuotissyksyn uutuuksia: alkoholittomia huippuoluita, luomujuomia ja Karhu Suodattamaton Pils

Sinebrychoffin syksyn uutuuksissa maistuvat suomalaisten suosikit uusien virkistävien makujen kera. Karhun uutuus on raikas Suodattamaton Pils, joka on samea täysmallasolut. Myös alkoholiton olutvalikoima saa vahvistusta maailmalta, kun Brooklyn Special Effects ja 1664 Blanc 0,5 % rantautuvat Suomeen. Uutuudet löytyvät kauppojen hyllyistä ja ravintoloista elokuun lopusta alkaen.

Karhu Suodattamaton Pils 5 %

Karhu Suodattamaton Pils 5% on oljenkeltainen raikas pohjahiivaolut, jossa tukeva mallasrunko ja pilsille ominainen humalan puraisu ovat tasapainossa. Suodattamattomuudesta johtuen olut on opaalimainen eli sameahko. Karhu Suodattamaton Pils on täysmallasolut, eli sen valmistuksessa on käytetty vain vettä, ohramallasta, humalaa ja hiivaa.

Raikas ja puhtaan makuinen Karhu Pils sopii mainiosti janonsammuttamiseen mutta reippaan humalointinsa ansiosta myös palanpainikkeeksi. Pils-oluiden kanssa maistuvat esimerkiksi hampurilaiset, BBQ, pizza ja mausteiset – jopa tulisesti - maustetut ruuat, mutta myös kevyemmät vaihtoehdot kuten äyriäiset tai vuohenjuustosalaatti.

Karhu Suodattamaton Pils -tiedote: https://sinebrychoff.fi/newsroom/karhu-suodattamaton-pils/

 

KOFF Long Drink - se toinen lonkero - nyt myös limen ja karpalon makuisena

KOFF Long Drink on moderni lonkero Sinebrychoffin 200 vuoden kokemuksella. Keväällä lanseeratun ja odotukset ylittäneen greipin kavereiksi tulee nyt kaksi suosittua lonkeromakua, KOFF Long Drink Cranberry ja KOFF Long Drink Lime.

KOFF Long Drink Cranberry on 100 % ginipohjainen ja Lime 100 % vodkapohjainen lonkero.

KOFF Long Drink -tiedote: https://sinebrychoff.fi/newsroom/koff-long-drink-nyt-myos-limen-ja-karpalon-makuisena/

 

Battery Refresh – kolme virkistävää vettä aktiivisille ihmisille

Battery Energy Drink tuo syksyllä 2019 uusia juomia aktiivisille ihmisille: kolme erilaista piristävää vettä, joilla kaikilla on oma funktionaalinen ominaisuutensa. Piristäviä vesiä, joissa on BCAA-aminohappoja tai proteiinia, ei ole aikaisemmin ollut Suomen markkinoilla. Lisäksi suosittu Battery Remix palaa kausivalikoimaan muutaman vuoden tauon jälkeen.

Battery Refresh BCAA maistuu vihreältä omenalta ja kurkulta. Pullollisessa on kolme grammaa haaraketjuisia BCAA-aminohappoja. Battery Refresh Isotonic on sitruunanmakuinen ja on koostumukseltaan isotoninen eli sen sokeri- ja mineraalipitoisuus vastaa elimistön arvoja. Battery Refresh Protein -pullo sisältää viisi grammaa proteiinia ja makuna on puolukka-omena.

Battery Refresh -tiedote: https://sinebrychoff.fi/newsroom/battery-refresh-kolme-virkistavaa-vetta-aktiivisille-ihmisille/

 

Kaksi alkoholitonta olutuutuutta maailmalta – Brooklyn Special Effects ja 1664 Blanc 0,5 %

Sinebrychoff tuo valikoimaansa elokuussa kaksi uutuutta, Brooklyn Breweryn Special Effects -oluen ja ranskalaisen Kronenbourgin 1664 Blanc 0,5 % -oluen. Uutuudet nostavat Sinebrychoffin alkoholittoman olutvalikoiman jo kuuteen tuotteeseen.

Brooklyn Special Effects on hoppy lager/amber lager -tyylinen olut, jonka maussa on aistittavissa mäntyisyyttä ja katkeruutta. Se sopii mainiosti esimerkiksi salaattien, grillatun kanan, munakkaiden tai vuohenjuuston kanssa nautittavaksi. Brooklyn Special Effectissä on alkoholia 0,4 %, mikä luokitellaan vielä alkoholittomaksi olueksi.

1664 Blanc 0,5 % on alkoholiton versio suositusta 1664 Blanc -vehnäoluesta, joka on ollut Sinebrychoffin valikoimassa keväästä 2017. Kyseessä on moderni belgialaistyylinen vehnäolut, jossa maistuvat sitrus ja korianteri. 1664 Blanc 0,5 %:ssa on nimensä mukaisesti hieman alkoholia, mutta myös se lasketaan alkoholittomaksi olueksi. 1664 Blanc 0,5 % sopii nautittavaksi kalaruokien, aasialaisen keittiön ja vaalean lihan kanssa.

Alkoholittomat uutuudet -tiedote: https://sinebrychoff.fi/newsroom/brooklyn-special-effects-ja-1664-blanc-alkoholiton/

 

Luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut Honest-luomujuomat vihdoin Suomeen

Honest-juomat ovat syntyneet halusta tehdä hyvänmakuisten, terveellisten luomujuomien nauttiminen mahdolliseksi kaikille. Nimensä mukaisesti Honest-juomiin hankitaan vain parhaita luomuraaka-aineita, jotka kasvatetaan ja hankitaan reilujen periaatteiden mukaisesti sertifioiduilta viljelijöiltä. Honest on vastuullinen valinta, mikä saa juomat maistumaan rehellisen hyvältä.

Suomessa Honestin teevalikoimassa ovat Honest Luomu Musta Tee Vadelma-Basilika ja Honest Luomu Valkoinen tee Persikka-Rosmariini. Teen lisäksi markkinoille tulee kaksi klassista amerikkalaistyyppistä mutta vähemmän makeaa luomu-lemonade-juomaa, Honest Luomu Lemonade ja Honest Vaaleanpunainen Luomu Lemonade.

Honest-tiedote: https://sinebrychoff.fi/newsroom/honest-luomujuomat-vihdoin-suomeen/

 

Sprite Sokeriton Kurkku, Bonaqua Villiomena ja jouluksi Coca-Cola Zero Sugar Kaneli – Coca-Colan uutuudet elokuussa

Uudessa sokerittomassa Spritessa yhdistyvät raikas sitruuna-limen ja kurkun maku. Kurkku on nyt trendikäs maku eri juomissa. Sprite Kurkku Sokeriton on lanseerattu viime vuonna useaan Euroopan maahan.

Hyvinvointitrendin jatkuminen ja kiinnostus vähäkalorisiin tuotteisiin Suomessa näkyy myös maustettujen kivennäisvesien suosiossa. Bonaqua Villiomena täydentää Bonaquan kalorittomien ja makeuttamattomien kivennäisvesien valikoimaa raikkaalla omenan maulla.

Tänä jouluna Coca-Cola tuo suomalaisten joulupöytään jännittävän uutuuden, Coca-Cola Zero Sugar Kanelin, joka nimensä mukaisesti maistuu jouluisan kaneliselta unohtamatta Cokiksen hyvää makua. Puolen litran kierrätysmuovipullossa myytävä Kaneli on valikoimassa vain rajoitetun ajan, syyskuusta vuoden loppuun.

Coca-Colan uutuudet -tiedote: https://sinebrychoff.fi/newsroom/coca-colan-uutuudet-elokuussa/

 

Kuvia kaikista tuotteista löytyy kyseisten linkkien kautta.

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Timo Mikkola, 040 830 7176, [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fi
facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi