Menu

Monster Energy -energiajuomat Sinebrychoffin jakeluun – loppukesän uutuutena Monster Ultra Violet

Sinebrychoffin energiajuomavalikoima vahvistuu syksyllä, kun Sinebrychoff aloittaa Monster-energiajuomien myynnin ja jakelun Suomessa. Tuttujen makujen lisäksi valikoimaan saapuu Ultra Violet.

Ultra Violet on sokeriton, rypäleenmakuinen raikas energiajuoma. Maussa on myös häivähdys sitrusta. Violetinvärinen pakkaus on saanut vaikutteensa 70-luvun rock-skenestä.

”Sokerittomien energiajuomien suosio on kasvanut ja Monster Energyn valikoimassa Suomessa puolet on sokerittomia. Monster Energyn makujen valikoima on laaja ja hyvin innovatiivinen, mikä on kasvattanutkin sen suosiota niin maailmalla kuin Suomessakin”, kertoo Monster Energyn tuotepäällikkö Pasi Puustinen Sinebrychoffilta.

Monster Energy on maailman toiseksi suurin energiajuomien valmistaja ja brändi on saavuttanut viime vuosina kasvua myös Suomessa. Sinebrychoffin valikoimiin kuuluu kaiken kaikkiaan kahdeksan Monster-energiajuomaa, joista Ultra Violet lanseerataan syksyn uutuutena.

”Monster Energyn ja Battery Energy Drinkin kaksikko on lyömätön energiajuomapaketti. Batteryn rooli Sinebrychoffilla säilyy ennallaan premium-energiajuomana. Monster on puolestaan maailman nopeimmin kasvava energiajuoma ja tällä yhdistelmällä vahvistamme asemaamme energiajuomien markkinajohtajana”, sanoo Mikko Tuovio, virvoitusjuomien, vesien ja juomasekoitusten Category Marketing Director.

Jakelu Monster Ultra Violet -energiajuomalle alkaa 24.8. Valikoimaan kuuluvat sokerilliset Monster Energy -tuotteet, sokeriton Monster Ultra -sarja, sekä mehua sisältävä Monster Juiced. Muiden tuotteiden tiedot löytyvät Sinebrychoffin verkkosivuilta sinebrychoff.fi -> Juomamme-osiosta.

Kaikki Monster Energy -juomat on pakattu 0,5 litran tölkkiin.

Energiajuomien piristävä vaikutus perustuu tutkittuihin ja turvallisiin raaka-aineisiin. Euroopan elintarvikeviranomainen EFSA tai suomalainen Ruokavirasto eivät ole tutkimuksissaan löytäneet kohtuukäytössä mitään vaaroja näiden raaka-aineiden käyttöön yhdessä tai erikseen.

Lapsille ja nuorille ei pitäisi lähtökohtaisesti syntyä tarvetta ylimääräiseen piristykseen, suositeltavampaa on hyvä yöuni. 

 

Tuotetiedot:

Monster Energy Ultra Violet

Energiajuoma. KORKEA KOFEIINIPITOISUUS. (30 mg/100 ml)

Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille eikä kofeiiniherkille henkilöille.

Hiilihappopitoinen energiajuoma, joka sisältää tauriinia, kofeiinia, l-karnitiinia, ja b-vitamiineja. Sisältää makeutusaineita.

Ainesosat: hiilihappopitoinen vesi, arominvahventeena (erytritoli), happo (sitruunahappo), tauriini (0,4 %), happamuudensäätöaine (natriumsitraatit), aromit, seljanmarja ja musta porkkana -mehutiiviste, säilöntäaineet (sorbiinihappo, bentsoehappo), kofeiini (0,03%), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami k), l-karnitiini l-tartraatti (0,015%), vitamiinit (b3, b5, b6, b12), inositoli.

Energia per 100 ml: 11 kj/3 kcal
Proteiini / 100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml:1,4 g
Sokeri g/100 ml: 0 g
Rasvaa g/100 ml: 0 g 

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi