Menu

Pimenevien iltojen olutherkut: Karhu Talvistout ja Karhu Jouluolut

Stout-kausi alkaa, kun päivät lyhenevät ja illat viilenevät. Karhun uusin erikoisolut, Talvistout, on täydellinen olutherkku kylmiin talvi-iltoihin. Myös Karhu Jouluolut palaa valikoimaan.

Karhu Talvistout on nautiskeluun erinomaisesti sopiva tumma ja maukas olut. Oluessa maistuvat suussa sulava suklaa ja mokkainen paahteisuus.

”Karhu Talvistout on mallaspohjaltaan runsas, tumma stoutolut, johon lisäsimme myös hieman suklaa-aromia saadaksemme miellyttävän makeahkon ja suklaisuutta tukevan maun”, kertoo Sinebrychoffin pääpanimomestari Heikki Vuokko.

Humalana on tuttu Saazer ja maltaina pilsner-, karamelli- ja värimallas.

”Karhu Talvistout sopii hemmotteluhetkien lisäksi mainiosti myös suklaisten jälkiruokien kanssa ja tuhdimpien pääruokien palan painikkeeksi”, Karhu-oluen tuotepäällikkö Elli Karppinen kertoo.

Talvistoutin karhu-designin on luonut helsinkiläinen taiteilija ja suunnittelija Rasmus Tikkanen. Hän vietti lapsuutensa Suomen ja Saksan välillä sulavasti risteillen, aina Alppien metsistä kotimaisiin rantamaisemiin. Taiteen taustalla henkii vahvasti Suomen luonto. Karhu on kaikkien tuntema metsän kuningas ja kotimainen kuusimetsä kuvastuu vahvasti designissa. Syvää yhteyttä luontoon korostaa järvenpintaan heijastuva metsän raja. Inspiraationsa designiin Rasmus Tikkanen on kuvaillut saaneensa ajatuksesta, että karhu nauttisi tummaa olutta etäisessä vuoristomajassa, korppien kanssa luonnon rauhasta nauttien.

Karhu Jouluolut (4,8 %) on Karhun versio jouluoluesta. Sitä on nautittu vuodesta 2021. Amber lager -tyylinen kuparinruskea lager sopii jouluruokien, porsaan, juustojen ja makkaroiden kyytipojaksi. Karhu Jouluolut on aromihumaloitu arvostetulla tsekkiläisellä Saazer-humalalla

Amber lagerissa maltaan pehmeys yhdistyy karamellimaiseen makeuteen. Olut on tasapainoinen ja vivahteikas, olematta tuhti. Juuri sellainen kuin Karhun Jouluoluen kuuluu olla - erottuva, mutta silti suuren yleisön juhlapöytään sopiva herkku.

Karhu Talvistout ja Karhu Jouluolut ovat saatavilla vain rajoitetun ajan syksyn ja talven aikana. Oluiden jakelu alkaa 28.8. kautta maan ja ne on pakattu puolen litran tölkkeihin.  Oluet soveltuvat myös vegaaneille.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Karhu Talvistout
Olut
Oluttyyppi: Stout

Ainesosat: vesi, OHRAMALLAS, OHRA, humala, aromi
Humala: Saazer
Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia per 100 ml: 194 kJ/46 kcal
Proteiini g/100 ml: <0,5
Hiilihydraatit g/100 ml: 0,5
Alkoholiprosentti:
4,8 til-%

Karhu Jouluolut
Olut
Oluttyyppi: amber lager
Ainesosat:
vesi, OHRAMALLAS, humala, hiiva
Humala: Saazer
Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia 180 kJ/43 kcal
Hiilihydraatit 3,2 g
-josta sokereita 0 g
Proteiinia 0,5 g
Alkoholiprosentti: 4,8 til-%

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi