Menu

Sinebrychoffin ja Keravan kaupungin harrastestipendit jaettu keravalaisille lapsille ja nuorille

Sinebrychoff ja Keravan kaupunki myöntävät kaksi kertaa vuodessa harrastestipendejä, joilla tuetaan keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia. Kevään harrastestipendejä jaettiin 94:lle nuorelle, yhteensä 30 000 euroa.

Sinebrychoff myöntää yhdessä Keravan kaupungin kanssa kaksi kertaa vuodessa harrastestipendejä, joilla tuemme keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia – Sinebrychoff keväällä ja Keravan kaupunki syksyllä. Stipendit mahdollistavat monissa perheissä nuoren harrastuksen jatkumisen perheen heikentyneestä taloudellisesta tilanteesta tai muista vaikeuksista huolimatta. Tavoitteena on kannustaa nuoria yhteisölliseen harrastustoimintaan ja näin estää syrjäytymistä.

Tällä kertaa stipendin hakijoita oli 124, joista 94:lle myönnettiin stipendi ohjattuun harrastetoimintaan urheiluseurassa, taideoppilaitoksessa tai muussa harrastuksessa. Tukea jaettiin 30 000 euroa. Keskimääräinen tukisumma oli 319 euroa.

”Harrastestipendien myöntäminen on osa Sinebrychoffin Yhdessä kohti NOLLAA ja edemmäs -vastuullisuusstrategiaa, jonka yksi osa-alue on NOLLA vastuutonta juomista. Päihteet ja huumeet eivät kuulu alle 18-vuotiaille, vaan hyvät harrastukset ja mukava kaveripiiri ovat tärkeitä lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja sosiaalisen elämän kannalta”, Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen kertoo.

”Meille on Keravalla tärkeää, että voimme tukea perheitä harrastamisen saralla. Jokaisella meistä on tarve kuulua porukkaan, ja harrastukset tuovat lapsille ja nuorille parhaimmillaan onnistumisen kokemuksia ja uusia kavereita. Harrastestipendien lisäksi Kerava mahdollistaa maksuttomia harrastuksia esimerkiksi Harrastamisen Suomen mallin kautta”, kertoo nuorisopalvelujohtaja Jari Päkkilä Keravan kaupungilta.

Seuraavan kerran harrastusstipendiä voi hakea toukokuussa syyskauden harrastusmaksuihin.

Katso netistä, mitä muuta Keravan kaupunki tarjoaa nuorille: www.kerava.fi/nuorille

Harrastuskalenteri ja Harrastamisen Suomen mallin harrastukset: https://harrastukset.kerava.fi/fi-FI

Lisätietoja:
nuorisopalvelujohtaja Jari Päkkilä, Keravan kaupungin nuorisopalvelut, 040 318 4175, [email protected]

viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, 040 830 7176, [email protected]

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Brooklyn Brewery, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi - Facebook & Instagram: Sinebrychoff1819 – LinkedIn: Sinebrychoff - kohtuullisesti.fi