Menu

Sinebrychoff ja Keravan kaupunki tukevat yhdessä keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista

Sinebrychoff ja Keravan kaupunki myöntävät kaksi kertaa vuodessa harrastestipendejä, joilla tuetaan keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia.

Stipendi on tarkoitettu ohjattuun harrastetoimintaan esimerkiksi urheiluseurassa tai taideoppilaitoksessa.

Kevätkaudelle 2021 stipendin hakijoita oli 140, joista 133:lle myönnettiin stipendi. Kaikkiaan tukea jaettiin lähes 35 000 euroa, keskimääräinen tukisumma oli noin 260 euroa. Stipendin myöntämisen perusteina olivat mm. lapsen ja perheen elämäntilanne ja taloudelliset resurssit.​

Yritysten yhteiskuntavastuuta tarvitaan ja Sinebrychoffin ja Keravan kaupungin yhteinen harrastestipendi on hyvä esimerkki yrityksen ja kaupungin välisestä yhteistyöstä. Työttömyys, sairastuminen, yksinhuoltajuus tai erilaiset velkajärjestelyt ovat saattaneet heikentää perheen toimeentuloa. Stipendien avulla monen lapsen ja nuoren on mahdollista jatkaa harrastustaan tuttujen ohjaajien ja kavereidensa kanssa hankalasta elämäntilanteesta huolimatta.

”Meille on tärkeää, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. Onnistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen parista voi löytää uusia kavereita, sanoo Sinebrychoffin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Marja-Liisa Weckström.

”Uskomme, että mieluinen harrastus on avaintekijä eriarvoisuuden kaventamiseen. Siksi haluamme tarjota sen mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle”, toteaa kaupungin vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialajohtaja Anu Laitila.

Syksyn 2021 harrastestipendit tulevat hakuun kesäkuussa. 

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoffin tavoite on tulla hiilineutraaliksi panimoksi sekä puolittaa vedenkäyttönsä viimeistään vuoteen 2030 mennessä. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi