Menu

Golden Cap -siiderien paluu

Suomen ensimmäinen siideribrändi Golden Cap palaa tauon jälkeen kahdella tutulla kevyellä ja raikkaalla suosikkimaulla, mansikalla ja omenalla. Golden Cap tuli markkinoille 1962.

Golden Cap Green Apple Light 4,5% ja Golden Cap Strawberry Light 4,5% ovat tuttuja siidereitä suomalaisille kevyiden siiderien ystäville. Muutaman vuoden tauon jälkeen Sinebrychoff lanseeraa Golden Capin suosikkimaut värikkäissä tölkeissä, uudistetuissa mauissa.

Green Apple Light on Golden Capin rakastetuin maku modernisoituna kuluttajien toiveiden perusteella. Strawberry Light on puolestaan miellyttävä ja aromikas mansikkasiideri, myös yksi suosituimpia Golden Cap -makuja.

Reseptit on uudistettu entistä raikkaammiksi ja tämän päivän makumieltymysten mukaisiksi. Golden Cap -siiderit eivät sisällä lisättyä sokeria tai aspartaamia, kilokaloreita tölkissä on vain 89.

”Golden Cap on kotimainen, Suomen vanhin siideribrändi ja erityisesti light-siiderien ystävien suosikki. On mahtavaa tuoda tämä perinteinen brändi takaisin. Teetimme kuluttajatutkimuksen, ja siinä selvisi, että jopa 69 % siideriä nauttivista yhdistää Golden Capiin hyviin muistoihin. Ja niinhän se on – aika kultaa muistot”, sanoo Sinebrychoffin siiderien tuotepäällikkö Sonja Snäll.

Golden Capin historia on pitkä, ensimmäisen kerran Golden Cap -siiderit tulivat Alkon myyntiin 1962. Vuonna 1993 Sinebrychoff toi Golden Capit myös ravintoloiden hanoihin – ensimmäisenä siiderinä Suomessa. Erilaisia makuja on vuosikymmenten aikana ollut kymmeniä.

Uutuudet on pakattu 0,33 litran tölkkeihin. Siiderit soveltuvat vegaaneille.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Golden Cap Green Apple Light 4,5%
Omenasiideri
Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

Ainesosat: Omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), vesi, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (E330), aromi, säilöntäaine (E202), makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi), värit (E104, E131).

Energia per 100 ml: 113 kJ, 27 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml: 0,5
Sokeri g/100 ml: 0
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Alkoholiprosentti: 4,5 til-%

Golden Cap Strawberry Light 4,5%
Mansikanmakuinen omenasiideri
Sisältää sokeria ja makeutusaineita

Ainesosat: Omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), vesi, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (E330), porkkanauute, luontainen aromi, säilöntäaine (E202), makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi).

Energia per 100 ml: 114 kJ, 27 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml: 0,5
Sokeri g/100 ml: 0
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Alkoholiprosentti: 4,5 til-%

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi