Menu

Golden Cap LONG ZERO – sokeriton lonkero saa kaksi uutta makua, karpalon ja limen

Golden Cap LONG ZERO - lonkero ilman lisättyä sokeria – saa kaksi uutuusmakua: Golden Cap LONG ZERO Cranberry ja Golden Cap LONG ZERO Lime.

Golden Cap LONG ZERO Cranberry on raikas, karpalon makuinen long drink. Toisessa uutuudessa Golden Cap LONG ZERO Limessä maistuu sitruksinen lime.

”Karpalo ja lime ovat suomalaisille lonkeron ystäville tuttuja makuja ja suosittuja perinteisen greipinmakuisen lonkeron rinnalla. Kuten ensimmäinenkin Golden Cap LONG ZERO, nekin ovat sokerittomia. Kuluttajat ovat kiinnostuneita vähäkalorisista tai sokerittomista juomista, myös juomasekoituksissa* ”, kertoo lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta Sinebrychoffilta.

Golden Cap on ollut mukana suomalaisten hyvissä ja klassisissa hetkissä kuten saunassa, juhlissa ja festareilla. Golden Cap on suomalainen edelläkävijä ja nyt myös lonkero.

Golden Capin historia Suomessa on jo 60-vuotias, ensimmäiset siiderit kotimaiselta Golden Capiltä tulivat markkinoille 1962. Golden Cap esittelee kesällä 2021 ensimmäisen long drink -juomansa. Golden Cap LONG ZERO on sokeriton lonkero.

Golden Cap LONG ZERO Cranberry ja Lime ovat raikkaan rapsakoita, käymisteitse valmistettuja lonkeroita – ilman lisättyä sokeria. Kilokaloreita juomissa on vain noin sata per tölkki.

Myös uudet Golden Cap LONG ZEROt on pakattu 0,33 litran tölkkeihin, ja valikoimassa on myös six-pack. Golden Cap LONG ZERO tulee päivittäistavarakaupan valikoimaan kautta maan 14.3 alkaen – ja ovat jo hieman aiemmin SOK:n valikoimassa.

Golden Cap jatkaa myös siiderikategoriassa sokerittomilla suosikeilla. Sinebrychoffin lonkerovalikoimassa jatkaa myös KOFF Long Drink -tuoteperhe viidellä eri maulla – greippi, lime, karpalo, omena ja verigreippi. Syksyllä 2021 KOFF Long Drink lanseerasi lisäksi ensimmäisen alkoholittoman greippilonkeron.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti – 100 % uusiutuvalla energialla.

Lähde:
* Lähde: Sinebrychoff online –tutkimus Cambri 2021 Suomi (N=300 lonkeron juojaa)

Tuotetiedot:

Golden Cap LONG ZERO Cranberry
Karpalonmakuinen Long Drink – valmistettu käymisteitse
Sisältää sulfiitteja. Sisältää sokeria ja makeutusaineita. Sisältää aspartaamia (fenyylialaniinin lähde).

Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (E330), aromi, väri (porkkanauute), säilöntäaine (E202), makeutusaineet (E950, E951).

Alkoholiprosentti: 5 %

Energia per 100 ml: 125 kj/30 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 0,4
Sokeri g/100 ml: 0,2
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Golden Cap LONG ZERO Lime
Limenmakuinen Long Drink – valmistettu käymisteitse
Sisältää sulfiitteja. Sisältää sokeria ja makeutusaineita. Sisältää aspartaamia (fenyylialaniinin lähde).

Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), hiilidioksidi, luontainen aromi, sitruuna- ja appelsiinimehutiiviste, happamuudensäätöaine (E330), stabilointiaine (E414), säilöntäaine (E202), makeutusaineet (E950, E951), värit (E104, E131).

Alkoholiprosentti: 5 %

Energia per 100 ml: 130 kj/31 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 0,4
Sokeri g/100 ml: 0,2
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, [email protected], 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi