Menu

Crowmoor-uutuudet pronssille Lontoossa

Sinebrychoffin Crowmoor-siiderin kaksi uusinta makua, Crowmoor Jealous Jackdaw ja Crowmoor Rogue Raven ovat voittaneet pronssia International Cider Challenge -kilpailussa Englannissa.

Suomessa kehitetyt ja valmistetut siiderit saivat kansainvälistä menestystä International Cider Challenge -kilpailussa, jossa riippumaton tuomaristo vertailee osallistujasiiderien makua, ulkonäköä ja aromia.

Jealous Jackdaw osallistui sarjaan ”New World / Medium”, Rogue Raven taas ”New World / Sweet”.

”On hienoa, että Sinebrychoffin pitkän siideriperinteen osaaminen tunnustetaan kansainvälisesti. Suomi on kehittynyt siiderimarkkina ja kuluttajat odottavat uusia makuelämyksiä. Kuten erikoisoluiden suhteen, suomalaiset ovat rohkeampia kokeilemaan uusia makuja, joita Crowmoorin Crooked Apple -sarja edustaa”, sanoo Crowmoorin tuotepäällikkö Anni Lehtinen.

Crowmoor Jealous Jackdaw on kuiva omenasiideri, joka on tehty perinteiseen brittiläiseen tyyliin Bittersweet-omenalajikkeista. Nämä hapokkaat omenat sopivat siideriin. Siiderin maku on runsaan omenainen ja hapan, tehden siitä hyvän vaihtoehdon myös ruoan kanssa.

Crowmoor Rogue Raven on runsaan omenainen, voimakkaan hapokas ja luonnollisen samea. Sen korkea omenamehupitoisuus tuo tuotteeseen aidon, vastapuristetun omenan makua. Osa käytetystä omenamehusta on suodattamatonta. Juoma on aidon kuivan omenasiiderin ystävien makuun.

Runsaasti omenamehua sisältävät siiderit jatkavat Crowmoorin laadukasta englantilaistyylistä makuperinnettä. Sinebrychoffilla Crowmoor-siiderien maut on kehittänyt tuotekehittäjä Heli Jokinen.

Ruokapöydässä molempien uutuuksien kanssa sopivat mm: miedot kana- ja kalaruoat, salaatit, miedot kermaiset kastikkeet, keitot ja hedelmät.

Crowmoor tuli Suomen markkinoille 2002 ja on yhä Suomen kuivien omenasiiderien markkinajohtaja. Crowmoorin valikoimassa jatkavat myös alkuperäiset Crowmoor Dry Apple ja Crowmoor Extra Dry Apple. Sinebrychoff jatkaa Crowmoorin Crooked Apple -sarjan kehittämistä.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

kohtuullisesti.fi

www.internationalciderchallenge.co.uk

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — www.kohtuullisesti.fi