Menu

Crowmoor Meddling Magpie – humaloitu, kuiva siideriuutuus palkittuun siideriperheeseen

Crowmoorin uutuus on humaloitu omenasiideri, johon humalointi tuo raikkaan sitrusmaisen jälkimaun.

Meddling Magpie on helposti juotava ja tasapainoinen, sopii mainiosti ruoan kanssa nautittavaksi. Siideri on samea ja kullankeltainen.

Crowmoorin aikaisemmat siideriuutuudet, Crowmoor Jealous Jackdaw ja Crowmoor Rebel Raven voittivat mitaleja International Cider Challenge -kilpailussa Englannissa kesäkuussa 2019 ja Rebel Raven pääsi mitaleille myös International Cider Awardseissa 2019.

”Yksi juoma-alan trendeistä* tällä hetkellä on humaloidut siiderit, ja Crowmoorin Meddling Magpie onkin ensimmäinen Sinebrychoffin humaloimista siidereistä. Humalointi tuo siidereihin kukkaisia tai sitruksisia aromeja – Meddling Magpiehin erityisesti sitrusta sen jälkimakuun”, kertoo Crowmoor-siiderin tuotepäällikkö Tuuli Kajaani Sinebrychoffilta.

Crowmoor Meddling Magpie sopii esimerkiksi meren herkkujen, juustojen ja tapaksien palanpainikkeeksi – tätä humaloitua siideriä kannattaa kokeilla ruokajuomana oluen sijaan.

Crowmoor tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita, kuivia omenasiidereitä uutuuden lisäksi kuten Crowmoor Dry Apple, Crowmoor Extra Dry, Crowmoor Jealous Jackdaw ja Crowmoor Rebel Raven.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla.

Lähde: * Cider Trends 2020:  https://craftynectar.com/blogs/cider/2020-cider-trends-whats-hot-in-the-world-of-cider

Tuotetiedot:

Crowmoor Meddling Magpie
Humaloitu omenasiideri

Ainesosat: Omenaviini, vesi, omenamehutiiviste, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (omenahappo), luontaiset aromit, humala, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, NATRIUMDISULFIITTI).

Alkoholiprosentti: 5,3 %
Energia per 100 ml: 204 kj/48 kcal
Proteiini g/100 ml: 0,1 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 4,4
Sokeri g/100 ml: 4
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0,01

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uudistuvalla energialla. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi