Menu

Crowmoor Dry Rosé 4,5% – laadukas kuiva omenasiideri

Sinebrychoffin Crowmoor-siiderin uutuus on kuiva omenasiideri kesäisellä vivahteella – Crowmoor Dry Rosé, juoma kevään ja kesän juhliin ja yhteisiin hetkiin. Kuiva rosésiideri onkin kuivien siiderien ystävien toivesuosikki.

Rosésiiderit ovat vaihtoehto perinteiselle omenasiiderille, rosén ollessa suosiossa eri juomissa. Crowmoor Dry Roséssa on aitoa omenamehua ja juuri sopiva maku kesäiltaan – sekä kaunis rosén väri.

”Rosésiiderit kiinnostavat kuluttajia, ja yli puolet kuivien siiderien juojista sanovat olevansa kiinnostuneita rosésiidereistä. Crowmoor on kuivien siiderinjuojien suosikkimerkki ja tutkimuksemme mukaan valikoimiin toivottiin juuri kuivaa rosésiideriä* Crowmoor Dry Rosé on hieno lisäys Crowmoorin laadukkaiden siidereiden tuotevalikoimaan”, kertoo siiderien tuotepäällikkö Emmi Leinonen Sinebrychoffilta.

Crowmoor Dry Rosé -siideri sopii myös hyvin salaattien sekä kala- ja kanaruokien palan painikkeeksi.

Sinebrychoff lanseerasi Crowmoorin 2002 ja Crowmoor on yhä Suomen kuivien omenasiiderien markkinajohtaja. Crowmoorin valikoimassa ovat yhä myös Crowmoor Dry Apple, Crowmoor Extra Dry Apple ja suosittu alkoholiton siideri Crowmoor White Crow 0,0%. Lisäksi Crowmoorin valikoimassa on neljä Crowmoor Vodka Spritz -hard seltzer-juomasekoitusta.

Uutuuden jakelu alkaa 11.3. kautta maan. Crowmoor Dry Rosé on pakattu 0,33 litran tölkkeihin.  Siideri soveltuu myös vegaaneille.

Sinebrychoff valmistaa Crowmoor-siiderit Keravalla hiilineutraalisti uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Crowmoor Dry Rosé
Omenasiideri

Ainesosat: Omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), omenamehu tiivisteestä, vesi, omenamehu, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), mustaporkkanauute.

Energia per 100 ml: 172 Kj/41 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml: 3,9
Sokeri g/100 ml: 3,3
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

alkoholiprosentti: 4,5 til-%

*Lähde: Sinebrychoff online-tutkimus Cambri 2023 Suomi

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi – LinkedIn: Sinebrychoff - Facebook & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi