Menu

Crowmoor Apple Wine Spritz -juomat saavat innoituksensa viineistä

Crowmoor Apple Wine Spritz Sauvignon Blanc ja Crowmoor Apple Wine Spritz Rosé -juomasekoitukset tuovat Crowmoorin tuoteperheeseen rypäleiden makumaailmaa valko- ja roséviinien tyyliin.

Crowmoor Apple Wine Spritz Sauvignon Blanc on Sauvignon Blancin aromilla maustettu omenaviiniviinipohjainen uutuus kasvavaan juomasekoituskategoriaan. Se on makuprofiililtaan hyvin kuivan raikas ja sopii nautittavaksi viinilasista tai suoraan tölkistä.

Sinebrychoffin tekemässä viinikonseptikyselyssä 45 % vastaajista kertoi Sauvignon Blancin olevan yksi suosimiaan rypälelajikkeita viineissä*.

Crowmoor Apple Wine Spritz Rosé on roséaromilla maustettu omenaviinipohjainen uutuus kasvavaan -kategoriaan, jonka hienostuneen kuivassa ja raikkaassa maussa on myös ripaus hedelmäisyyttä.

Roséviinien suosio on yhä nousussa, ja jatkoi Suomessakin viime vuonna kasvuaan jopa +13,5 % (2021 vs. 2020)**

”Crowmoor Apple Wine Spritz -juomat ovat jotain ihan uutta kauppojen hyllyllä, viinistä inspiroituneet juomasekoitukset ovat harvinaisia. Hyvänmakuiset juomat toimivat vaikka piknikillä kätevästi tölkistä”, Sinebrychoffin siiderien Brand Manager Lauri Penttilä kertoo.

Uutuuksien jakelu alkaa 29.8. kautta maan. Uutuudet on pakattu 0,33 litran tölkkeihin.  Juomat soveltuvat vegaaneille ja ovat gluteenittomia.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

kohtuullisesti.fi

Tuotetiedot:

Crowmoor Apple Wine Spritz Sauvignon Blanc 5,3%
Maustettu alkoholijuoma

Alkoholiprosentti: 5,3 til-%

Ainesosat: Omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), vesi, omenamehutiiviste, hedelmätiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet (omenahappo, maitohappo), luontainen aromi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, NATRIUMDISULFIITTI).

Energia per 100 ml: 162 kJ/38 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml:
Sokeri g/100 ml: 1,9
Rasvaa g/100 ml: 1,5
Suolaa g/100 ml: 0

Crowmoor Apple Wine Spritz Rosé 5,3%
Maustettu alkoholijuoma

Alkoholiprosentti: 5,3 til-%

Ainesosat: Omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), vesi, omenamehutiiviste, hedelmätiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet (omenahappo, maitohappo), luontainen aromi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, NATRIUMDISULFIITTI), porkkanauute.

Energia per 100 ml: 162 kJ/38 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml:
Sokeri g/100 ml: 1,9
Rasvaa g/100 ml: 1,5
Suolaa g/100 ml: 0

*Sinebrychoff Crowmoor Wine Spritz concept test Cambri 12/2021 Finland (N=302)
**Valvira Viinien myynti 1-11/2020 & 1-11/2021

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi